Юнайтед с оферта за Шей Гивън през зимата

13:43
Юнайтед с оферта за Шей Гивън през зимата
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън ще се опита да привлече стража на кръвния враг Манчестър Сити Шей Гивън през зимния трансферен прозорец, съобщава англйската преса.

34-годишният Гивън загуби титулярното си място в Сити от Джо Харт и има едва един мач през този сезон. Самият мениджър на "гражданите" Роберто Манчини заяви, че е готов да пусне ирландеца в друг тим под наем.

"Много съм разочарован. Знам, че каквото и да направя на тренировка, няма да играя през уикенда. Летя наоколо като Кларк Кент, но няма да играя в събота", сподели наскоро Гивън.

Сега "Сънди Мирър" съобщава, че Фъргюсън е готов да привлече ирландския страж през зимата. Титулярът на вратата на Юнайтед Едвин Ван дер Саар е почти на 40 години и Фъргюсън му търси заместници. Гивън не е много млад, но Фърги вярва, че той може да донесе солидност на вратата на "червените дяволи".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

svetlio_vn
09.10.2010 00:24

И аз гласувам с 2 ръце за Гивън ! Сър Алекс предпочита да взима възрастни вратари със сериозен опит и мисля,че ирландецът би бил страхотен трансферен удар!

gopencet0
03.10.2010 15:46

Ооо дано да е истина това, той е отличен вариант с изключение на това че е малко на вьзраст, но спокойно може да изкара 2-3 сезона на ниво *thumb_up*