Ходжсън: Нереално е да се сравняваме с топ отборите в Англия

12:04
Ходжсън: Нереално е да се сравняваме с топ отборите в Англия
Мениджърът на Ливърпул Рой Ходжсън заяви, че не е реално тимът му да бъде сравняван с топ отборите в Англия като Арсенал и Челси.

Ходжсън и Ливърпул се изправят днес срещу новака Блекпул, намирайки се в зоната на изпадащите за първи път от 1984 година. Откакто пристигна на "Анфийлд" от Фулъм, Ходжсън купи Кристиан Поулсен, Раул Мейрелеш и Пол Кончески, но настоява, че в момента "червените" не са по-силни от бившия му тим и очакванията на "Анфийлд" трябва да бъдат намалени.

"В момента един от най-добрите играчи в клуба според хората, не се представя по-добре от бившите ми футболисти. Не можем да живеем в свят на мечтите, където всеки път някои от играчите ти взема топката, минава четири защитници и вкарва гол. Това би било фантастичен свят. Не би могло да се случи срещу тимовете, с които играем. Притеснява ме, че имаме едва шест точки, а исках още. Очакванията са високи", сподели Ходжсън.

"Хората предполагат, че трябва да сме добри, колкото Арсенал, който има един и същ състав от шест години и Челси, който спечели лигата. В момента това не е реалистично", добави спецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

pitbull_lpool
03.10.2010 12:59

Дано го махнат по-скоро тоя , че с тоя негов манталитет до никъде няма да я докараме *thumb_down*