Бербатов влезе в \"PlayStation 3\" с финт-шедьовър (видео)

11:41
Бербатов влезе в \"PlayStation 3\" с финт-шедьовър (видео)
Легендарният финт на Димитър Бербатов от мача с Уест Хям влезе в най-новата версия на играта "FIFA 2011" на "PlayStation 3".

Най-разпространената версия е обогатена в изданието си за догодина с пет нови футболни шедьоври.

Финтът, който българският голаджия направи с фланелката на Манчестър Юнайтед срещу "чуковете", е представен като първи от новата поредица трикове, които са впечатлили света и са търсени от запалените фенове. В хитовото си отиграване от 29 октомври 2008 година, Берба стига до аутлинията, спира една почти невъзможна топка и с рязко завъртане преодолява съперник, за да асистира за втория гол на Кристиано Роналдо. Заради суперлативите от цял свят дизайнерите на играта ФИФА са вкарали уникалното изпълнение на Бербо в новата си разработка.

Финтът е наречен "Спиране и завъртане", а трикът на нападателя е оценен с 4 от максимум 5 звезди, което означава, че може да се изпълнява само от таланти като Меси, Роналдо и Кака. Влизането на Бербо в "Плейстейшън" е първото за български футболист в историята.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gangsteraa
03.10.2010 17:54

мене също италианския футбол не ме кефи но това не означава че не мога да призная " маестрото " за един от най - техничните играчи в света ... може да е стар и всичко друго , може да играе за мизерен отбор в мизерно първенство но да кажеш че Пирло не е световна величина и да срявняваш техниката му с тази на нашия бербо си е смешно ... колкото и да уважавам бербо и да го харесвам просто не мога да не признаят невероятния гений на Пирло все едно да кажеш че Меси е по техничен от най добрите години на роналдиньо ... това са просто коментари на заблудени фенове които не признават класата на другите футболисти ... никога не съм харесвал нито барса нито реал фен съм на Байерн но какво от това не мога да кажа че Робен например е по техничен от Пирло кво да си кривя душата *sick*

krasenco
03.10.2010 17:50

Има разлика от това да го направиш на тъча и да го направиш на аут линията и да асистираш за гол!Просто съгласете се,че втория вариант е по-атракивен.Ако не беше станал гол тогава,това щеше да е просто едно красиво отиграване,а не брилянтно изпълнение.

nofx
03.10.2010 16:48

ceco26 кое ме прави хейтър? обективното ми мнение или тва че не се правя на патриот идиот? вие не пишете обективно пич а пристрастно и изобщо не гледате фактите.... на мен всички италиански отбори са ми противни и футбола им е противен в италия за мен но тоя пък да пренебрегва пирло за сметка на бербатов..... БУАХАХАХА я пак прочетете коментарите до тук и се замислете кои е хейтъра!

Kalinho
03.10.2010 15:49

абе и двамата сте направо жалки смешници. Единия Пирло последните 6 години не го бил впечетлил, че ти къв си, че да те впечетлява? Прав си не прави по един мач на 3 години и не е плешив. Спечели ШЛ и е един от най - добрите плеймейкъри, а финта му това, че сте загубени и не следите футбола си е ваш проблем, направи го в Серия А. A това кой от каква класа е - единия световен шампион и носител на ШЛ, другия има един супер мач за последните 3 сезона и това му е. Едно е да си хейтър друго е да си заблудено фенче и да викаш на черното бяло. Когато фактите говорят...

TigerJK
03.10.2010 15:31

тоя Пирло последните 6 години не ми е много печеливш играч, като ги гледаме Милан колко са жалки в Сеиря А. Пък и когато е направил жалкото подобие на финта на Бербатов, явно никой не го е забелязък, понеже отбора му е бил посредствен... то сигурно и някъде в българската В група някой го е направил ама кво им пука на това на създателите на FIFA *thumb_up*

ceco26
03.10.2010 15:09

Абе като сте тъпи хейтъри последните двама...МЪЛЧЕТЕ!!! Бербо си е много добър и е от световна класа, а вие? -Освен по тъпи коментари да сте първи друго няма. *thumb_down* Мене финта ме кефи и не ми дреме оня Пирло кво е направил, важното кое как се е получило, а то е станало много добре.

Kalinho
03.10.2010 14:51

ок, всичко хубаво супер отиграване ама тоя финт го направи примерно Пирло 1 или 2 сезона преди Барби, абсолютно същия само, че на тъча. Така, че дайте да не го изкарваме по добър от колкото е.

nofx
03.10.2010 14:00

ае вие ако се превъзбуждате за тоя финт които определено с много късмет може да вурже кво ли тряя праите кат гледате мачове на роналдиньо от преди 3-4 години???

mo4a4o
03.10.2010 13:40

"Трикът на нападателя е оценен с 4 от максимум 5 звезди, което означава, че може да се изпълнява само от таланти като Меси, Роналдо и Кака."
Което сигурно ще рече, че финтът на Бербатов не може да се изпълнява от самия него в играта ?! Добра логика, добра логика.