Левски връща на \"Герена\" асистент на Кокала в Славия

10:47
Левски връща на \"Герена\" асистент на Кокала в Славия
Ръководството на Левски ще върне Валентин Захариев на "Герена".

Треньорът на вратарите в момента работи в Славия, където е асистент на Емил Велев, но според източник на "Тема Спорт", от зимата отново ще работи при "сините".

Спортният директор Георги Иванов вече е разговарял със Захариев, който е дал съгласието си. Към днешна дата той минава за един от най-добрите в попрището, като именно негова е заслугата Раис МБоли да прави такъв фурор, а същото може да се каже и за сегашния страж на белите Стефано Кунчев. Поради това от Левски ще направят всичко възможно той отново да работи на "Герена", за което е настоял и собственикът на сините Тодор Батков.

Междувременно почти сигурно след гостуването в Сливен треньор на вратарите ще бъде Георги Шейтанов-Рижко, който в момента работи в школата на Левски. Той ще заеме мястото на Руслан Михайлов, който ще сдаде поста. Очаква се новината да бъде оповестена официално във вторник или сряда.

След фиаското в Лисабон Георги Петков пък вече си търси нов отбор, а под рамката Ясен Петров ще избира между Кирил Акалски и Божидар Митрев.

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cska_npacema
03.10.2010 14:15

В. Захариев - Захата ми е бил треньор по футбол в НСА. За него мога само хубави думи да кажа. Специалист, който умее да работи с хората. Вижда, се че има отрицателна промяна след неговото напускане от ЛЕВСКИ. Надавям се да се върне и този път да не се допуска грешка с изгонването му. Само ЛЕВСКИ *thumb_up*