Венци Стефанов: Матеус не познава футболистите от \"А\" група, които повика

14:55
Венци Стефанов: Матеус не познава футболистите от \"А\" група, които повика
Както винаги словоохотлив, президентът на Славия Венцеслав Стефанов сподели очакванията си за днешния мач с Видима-Раковски.

„Футболистите имат да изкупват грехове. Те загубиха в Бургас от Черноморец с 1:2 и по този начин развалиха поредицата от хубави резултати, включваща победа над ЦСКА", заяви Стефанов. „Аз вярвам в момчетата и знам, че срещу Видима-Раковски те ще покажат най-доброто от себе си и ще ни зарадват с победа", допълни „белият" бос пред „Меридиан Мач".

За двубоя с новаците в „А" група до последно под въпрос ще бъде нападателят Георги Христов. Той получи разтежение в двубоя с ЦСКА (1:0) и именно заради него не игра срещу Черноморец в Бургас. Ако бившият нападател на Левски се възстанови напълно, ще започне като титуляр редом до Николай Божов. В противен случай мястото до голмайстора на „белите" ще бъде заето от опитния Тодор Колев.


Венци Стефанов коментира и повиквателните на Лотар Матеус. Германецът взе в състава за Уелс играчи на ЦСКА, Левски, Литекс, Локо (Сф) и Черно море, но не и от Славия. „Сигурен съм, че Лотар Матеус не познава футболистите, които извика от „А" група. Аз обаче знам, че той ще разбере бързо грешката си и няма да разчита на тях срещу Уелс", завърши шефът на Славия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация