От ЦСКА благодариха на своите фенове

14:28
От ЦСКА благодариха на своите фенове
Ръководството, треньорския щаб и играчите на ЦСКА благодариха на "червената" публика за подкрепата в снощния мач с Порто.

"Армейците" загубиха с 0:1 на Националния стадион "Васил Левски" в мача си от Лига Европа, но публиката ги подкрепяше през цялата среща.

От ЦСКА излязоха с декларация, която гласи:

"Поднасяме огромната си благодарност на публиката на ЦСКА, на всеки един фен, който вчера безрезервно подкрепи любимия си отбор срещу Порто!

Дори достоен и именит съперник като президента на ФК Порто, Пинто да Коща, остана повече от впечатлен от великата публика на ЦСКА и призна, че неговият клуб може да разполага с всичко друго, но не и с такава публика, която не може да се купи с всичките пари на света!

Възхищение и преклонение пред всички фенове, пред всеки един, който в последната септемврийска вечер засвидетелства своята любов и отдаденост към любимия ЦСКА!

Лесно е да бъдеш на стадиона, когато отборът ти е лидер и прегазва всички съперници, пълни витрините си с титли и купи. Но истинската любов, вярност и достойнство бяха доказани вчера от всички вас, които за пореден път безапелационно показахте, че публиката на ЦСКА е една от най-великите в света.

Отново цяла Европа мълви с възхищение четирите свещени букви и въпреки загубата на терена, на всички стана ясно, че червената публика е сърцето на ЦСКА.

Сърце, което никога няма да спре да бие!

Венцислав Живков, Изпълнителен директор,

Гьоре Йовановски, Старши треньор,

Тодор Янчев, Капитан."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари