Бандаловски поискал 12 бона от Левски, в ЦСКА му дали 9

11:11
Бандаловски поискал 12 бона от Левски, в ЦСКА му дали 9
Най-новото попълнение на ЦСКА Иван Бандаловски е поискал 12 000 лева заплата от Левски през лятото. Тогава защитникът бе пред договор с родния си клуб от "Герена". Сделката обаче пропаднала заради прекалено високите финансови изисквания на бранителя, съобщава "Тема Спорт".

Той поискал заплата в размер на 12 бона, което не било прието от Георги Иванов Гонзо. Директорът на сините добре знаел, че бранителят е получавал 5000 лева в Локо София и затова му предложил 8 бона заплата и още 10 000 лева на ръка. Бандаловски обаче държал да получава по 12 000 на месец и да вземе 30 бона на ръка под формата на транш. Мераците му обаче бързо били охладени и това провалило трансфера.

Сега бившият защитник на Локомотив София подписа за 2 години с червените, като не е взел нито лев като транш за това, че идва като свободен агент. Заплатата му пък ще е 9000 лева чисто, което е с 3 пo-малко от сумата, която е поискал на Левски.

Десният краен бранител вече започна да тренира по индивидуална програма, по която ще се готви до края на другата седмица. Чак след това той ще започне тренировки наравно със съотборниците си. Бандаловски може да попадне в групата на ЦСКА за домакинството на Калиакра на 17 октомври (неделя). Дотогава обаче със сигурност в строя ще бъде титулярният десен защитник Йордан Минев и той ще бъде първи избор за Гъоре Йовановски. От вторник Минев започва пълноценни тренировки с ЦСКА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация