Ясен Петров: Повторихме старите грешки, ентусиазмът ни дойде в повече

08:11
Ясен Петров: Повторихме старите грешки, ентусиазмът ни дойде в повече
Загубата от Спортинг Лисабон ще ни се отрази отрезвяващо, защото ентусиазмът ни беше малко в повече, сподели треньорът на Левски Ясен Петров след загубата с 0:5 в Португалия.

"Знаехме слабостите на отбора на Спортинг. Получи се един изключително добър за домакините двубой, в който нашият отбор допусна доста груби грешки. Държахме се добре до 30-ата минута. Спортинг ни изнесе днес един добър урок", каза Петров.

"Това е част от нашия път. Съжалявам, че разочаровахме хората, които бяха пред телевизионните екрани в България и които бяха пропътували това разстояние, за да ни подкрепят. Нормално е да не е добро настроението в съблекалнята. Грешките бяха в елементите, които до момента показвахме слабости и се опитваме да ги изчистим. Това е една загуба, която ни показва, че все още сме много далеч от това, което искаме. Но това е част от пътя. Правим отбор в движение. Трябва ни време, за да премахнем всичките тези грешки, които допуснахме днес. Грешките бяха най-вече в дефанзивен план", продължи треньорът на "сините".

"За да имаш успехи в Европа, трябва да полагаш много труд и трябва да сме много концентрирани. При всички положения загубата ще ни се отрази отрезвяващо. Защото ентусиазмът ни беше малко в повече и явно ни се беше отразил успокояващо. Спортинг е съвсем друга класа. Футболът, който игра, е съвсем различен от това, което срещахме до момента. Нашите шансове за Лига Европа все още са реални", завърши пловдивчанинът.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари