Черноморец Бургас организира за втори път \"Ден на отворените врати\"

14:51
Черноморец Бургас организира за втори път \"Ден на отворените врати\"
За втора поредна година ПСФК Черноморец Бургас организира Ден на отворените врати. Събитието под наслов

"Толкова близо до акулите" ще се проведе на 10 октомври на стадион "Лазур". Началото е от 11:00 часа.

Гостите отново ще могат да разгледат отблизо всички кътчета на стадиона. Всеки ще може да проникне във VIP- зоната, където са командните зали, мениджърските, треньорските и медицинските сектори.

Свободен ще бъде достъпът дори до съблекалните на футболистите. Без съмнение най-доволни ще са децата, заради които се провежда Деня. Те пак ще имат възможността не само да се срещнат с любимците си от представителния състав на Черноморец, а и да поиграят заедно с тях. На помощния терен на стадиона ще бъдат оформени няколко центъра за различни упражнения и конкурси. Заниманията ще се водят от футболисти на представителния отбор и треньорите във футболната академия на клуба.

Най-ентусиазираните и най-прилежни участници ще получат като награди клубни сувенири. На стадиона ще има оформени зони за автографи, за снимки с футболисти, треньори и талисмана Шарки, батут, сцена, зона за храни и напитки.

Освен феншопът, който се намира до каса №1 в източния край на стадиона, ще работи и новият подвижен магазин за продажба на клубни артикули. Стоки на фирмата "Пума" ще се продават с намаление до 70 процента. Обособени кътове ще имат и спонсорите на "акулите", които ще раздават награди.

Черноморец Бургас влезе миналата година в историята като първия български клуб, организирал Ден на отворените врати. Интересът надмина очакванията на всички, защото на стадион "Лазур" се стекоха над 3 000 деца. Не по-малко от тях се радваха и придружителите им – майки и татковци, баби и дядовци, роднини и близки. Всички си пожелаха Денят да се превърне в традиция. Пожелание, което се изпълнява от Черноморец. Бъдете по-близо до "акулите" на 10.10.2010 година.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация