Дирк Кайт: Ливърпул може да спечели Лига Европа

12:45
Дирк Кайт: Ливърпул може да спечели Лига Европа
Нападателят на Ливърпул Дирк Кайт заяви, че вярва, че той и неговите съотборници могат да триумфират в турнира Лига Европа.

"От четири години съм в Ливърпул и не съм спечелил нито един трофей. Вярвам, че можем да триумфираме в Лига Европа тази година", сподели холандският национал.

"Бяхме толкова близо последните няколко години, но все не успявахме. Загубихме финал на Шампионската лига и завършихме втори във Висшата лига. Остава ни само да работим здраво и да вярваме, че можем да печелим трофеи. Всички в Ливърпул го искаме и затова сме много разочаровани, че отпаднахме от Карлинг Къп. Сега обаче сме съсредоточени върху следващия мач. Искаме да се представим успешно в Лига Европа. Единственият трофей, който съм печелил, е купата на Холандия. Надявам се да не е последният в кариерата ми", завърши 30-годишният Кайт.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gopencet0
30.09.2010 21:58

хахьхаххахьхаьха Ще спечелят ХУ* в гьза тея смешници, ако продьлжат с тея равни мачове срещу отбори като Утрех ли кви бяха няма как да стане *lol*

LAleksandrov
30.09.2010 21:29

те и миналата година така говореха *wink* но накрая Атлетико Мадрид *thinking*

niki_kts
30.09.2010 13:28

Ливърпул не се представя никак добре този сезон, поне не в домашните състезания- визирам Premieship и Carling Cup, но в Лига Европа нещата са различни. Да, вярно е и това, че там не са срещали сериозен съпеник, но и Челси не бяха срещали сериозен противник в първенството преди двубоя с Манчестър Сити, но побеждаваха и то убедително, а победата си е победа. И аз силно се надявам, че Пуул ще преудолеят спадът, който се наблюдава през последната година и нещо и ще вземат поне някакъв трофей тази година. Най-сериозните кандидати за победители в Лига Европа според мен са Ювентус, Порто, Ливърпул и Манчестър Сити.