Тери: Абрамович иска да спечелим всичко този сезон

11:40
Тери: Абрамович иска да спечелим всичко този сезон
Собственикът на Челси Роман Абрамович иска дубъл в Шампионската лига и Премиършип от тима си, разкри капитанът на "сините" Джон Тери.

Абрамович инвестира в Челси от първия ден, в който купи клуба от Кен Бейтс през 2003 година за сумата от 1 милиард лири.

Досега обаче, колкото и пари да е вложил, те все още не са достатъчни, за да се добре до Европейската купа, единственият трофей, за който руският олигарх копнее от години.

Изглежда обаче напоследък Абрамович губи търпение за постиженията на играчите си.

"Съобщението на собственика в началото на сезона беше пределно ясно: Той иска да спечелим всичко. И с футболистите, които Челси има той очаква това да се случи. Не можем да даваме приоритет на едно състезание преди друго. Не можем да избираме между Премиършип и Шампионската лига. Английското първенство е най-големият тест за тимовете, тъй като това е най-добрата лига в света, с най-добрите играчи. Изкарахме няколко години без спечелена титла и сега започнахме да печелим отново, важното е, че запазваме това темпо. В същото време Шампионската лига е масивен трофей, който все още ни се изплъзва и в момента имаме мениджър, който има опит в печеленето на тази награда", разказа Тери.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация