Разглобен ЦСКА среща силен Порто

09:07
Разглобен ЦСКА среща силен Порто
Разглобеният ЦСКА среща Порто тази вечер от 20,00 ч. на Националния стадион "Васил Левски". "Червените" са раздирани от куп проблеми с контузени футболисти. Треньорът Гьоре Йовановски е принуден да прекроява състава пред всеки мач. И този път е така, пише "7 дни спорт".

До последно няма да е ясно кой ще застане до италианеца Джузепе Акуаро в центъра на защитата. Ще се избира между сънародникa му Марко Еспозито и капитанa Тодор Янчев. Контузиите на Костадин Стоянов, Йордан Минев и Апостол Попов още повече засилват проблемите в защита. В атака ситуацията също не е розова. Очаква се Килиън Шеридън да започне сам напред, подпомаган от Маркиньос от втора позиция. Ирландецът обаче все още няма гол за ЦСКА в Европа и ще търси първо попадение срещу Порто.

Съперникът се намира в съвсем различна светлина. Порто бие наред, води в класирането на Португалия и няма скандали, които да тормозят отбора.

Футболистите на треньора Андре Вилаш-Боаш идват с една цел в София - да победят ЦСКА. Ако го направят, ще имат 6 точки от два мача. Специалистите отписват "червените", но крайният изход не е предрешен. Никой не даваше шансове на ЦСКА и в Истанбул, но отборът бе на минута от равенство срещу многомилионната селекция на турците.

ЦСКА - Порто, стадион "Васил Левски", 20:00 часа

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ANTWERPMIRACLES
30.09.2010 14:50

Понятието :"разглобен" е доста подходящо за сегашния вид на отбора. Но по-големият проблем е съмнението , че отделните съставни части май не принадлежат към един и същ "комплект" и дори събрани заедно , пак няма да се получи работеща сглобка. .... Двата тима са на противоположни полюси в моментното си състояние и всякакъв друг изход освен тежка загуба за домакините днес , минава отвъд границата на реалността. .... ЦСКА наистина е "Разглобен" , а още по-точно казано - "в насипно състояние" . Изобщо не прилича на отбор , а на някакво случайна съвкупност от играчи. ... Единственото , което може да противопостави днес е магията на историята си и харизмата на някогашната си слава на отбор , който не се страхува от никого , в това число и европейските първенци. ... Днес обаче, това изглежда почти безнадеждно . Всъщност , би било напълно невъзможно , но когато говорим за ЦСКА никога не може да се каже , че е мъртъв напълно . Подобно на смъртно ранен войник , който може с последни сили да се надигне и да изстреля единствения си патрон.