Гьоре: Порто е най-техничният отбор в Европа след Барса

21:34
Гьоре: Порто е най-техничният отбор в Европа след Барса
Наставникът на ЦСКА Гьоре Йовановски заяви, че Порто е най-техничният отбор в Европа след Барселона и, че португалците нямат слабо място в играта си.

Македонският треньор на "армейците" сподели, че в последните дни е изучил обстойно отбора на Порто и не е открил слабо място в тима от Лисабон.

"Изучихме Порто, гледахме няколко техни мача, те са изключително силен отбор. Добри са в защита и особено в нападение. Нямат слабо място", каза Йовановски на пресконференция на Националния стадион "Васил Левски".

"За формата им няма какво да говорим. От началото на сезона нямат дори равенство, записали са само победи. Това, че техният треньор ще направи промени в състава, няма значение. Те имат поне 20 много класни футболисти. Порто е най-техничният отбор в Европа след Барселона. Не мисля, че има особено значение с каква тактика ще излезем утре. Най-важното е играчите да се раздадат до край и да се борят за всеки сантиметър от терена. Изпитваме респект към Порто, но в никакъв случай не се притесняваме от тях", завърши македонският специалист.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fena_b
30.09.2010 00:57

ахахаха смешкото и тук е оставил гениалното си мнение..... нямам думи-простотията не ходи по гората а по свинете *joking*

Kalinho
29.09.2010 23:44

Абе пернати чорбарю взени се скрий някъде. Левски може и да падне ама ще играе футбол, не като чорбата всички отзаде и квото стане. А и ти ела като вземете титла честно не блакодарение на комунизма, защото над 80% са дарени от партията. По добре без титла от колкото дарена от комуняги.

leshoqd
29.09.2010 23:39

говеда сини ще говорим след мача утре в 00.00 часа да сте тук и да се оправдавате *smile*))))тва е батков има пари - лефски печели )
ЦСКА няма пари - но трупа слава с всеки изминъл ден!!!!!
ЦСКА-формата е временна-но класата вечна.НЯкога феновете на ЛПООЛ пееха кантона върни се когато направите 18 *lol*
Сега само мога да ви кажа уефски върни се на Армията когато направиш 31 от 62 )))) успех говеда дано не ви накажат много

fena_b
29.09.2010 22:43

а и между другото Порто май не е Лисабонски отбор *lol*

fena_b
29.09.2010 22:41

Гьоре,Гьоре от 2 месеца си в България и вече напипа чорбарския манталитет "Порто е най-техничния отбор в Европа" постилаш си на меко,за да може като напълнят кошницата да кажеш...."аз и преди мача казах че това е мнооооооого добър отбор"....Ей много си смешен....

Celtic1888
29.09.2010 22:16

*lol* *lol* *sick* *joking* ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХХАХАХАХАХАХАХАХХА... само това мога да кажа - ХАХАХАХАХАХХ.Тоя да не е пиян или наистина мисли, че Порто са най-техничния отбор в Европа след Барселона?