Боаш: ЦСКА са са опасен и непредвидим съперник

19:21
Боаш: ЦСКА са са опасен и непредвидим съперник
Треньорът на Порто Андре Вияш Боаш определи ЦСКА като силен и непредвидим съперник, но въпреки всичко наставникът на португалците бе категоричен, че тимът му излиза само за победа.

На пресконференция преди срещата между тимовете от Лига Европа португалецът каза:

"Дойдохме тук само преди два дни и все още сме изморени, но очакваме да спечелим три точки от този мач, тъй като те са много важни за нас. От тренировките, които наблюдавах на ЦСКА, мисля, че нивото на отбора им е високо. Те са опасен и непредвидим съперник. Въпреки, че ще използваме някои по-млади играчи, ние излизаме са футболистите, които смятаме, че ще се представят най-добре в този мач. Ще играем само за победа. Запознали сме се добре с противника, наблюдавахме техни тренировки."

Боаш коментира, че бившия му играч от Академика Коимбра ганайският халф на ЦСКА Уилиям Тиеро, все още не е разкрил пълния потенциал за софийския клуб.

"Тиеро добър футболист. Играч, който ценя, но мисля, че все още не е разгърнал пълния си потенциал в ЦСКА."

На пресконференцията присъстваше и полузащитникът на Порто Кристиан Родригеш, който предрече, че мачът с "армейците" утре ще е труден за тима му. "ЦСКА е силен отбор и мачът утре ще е много труден за нас", сподели Родригеш.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари