Сър Алекс: Оуен е по-добър играч, откакто е в Юнайтед

15:37
Сър Алекс: Оуен е по-добър играч, откакто е в Юнайтед
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън заяви, че Майкъл Оуен е важна част от отбора и е станал доста по-добър играч, откакто е преминал при "червените дяволи".

Бившият нападател на Ливърпул влезе като резерва, за да запише гол, който осигури точка на на "червените дяволи" при равенството 2:2 с Болтън.

"Изявите на Майкъл не остават незабелязани. Той вкара фантастичен гол срещу Болтън. Във форма е и се представя блестящо на тренировки, от самото начало откакто дойде при нас. Мисля, че откакто дойде в Манчестър Юнайтед, нивото му се вдигна", коментира сър Алекс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rooney_fen_256
30.09.2010 08:23

Notlike мълчи си и ти не съм глупак знам как беше в ливърпул,но САФ просто изка са каже че е бил по-добър откакте го взеха от нюкасъл не откакто е бил в ливърпул и на теб малко не ти е ясна таз игра ... *thumb_up*

Notlike
29.09.2010 21:05

rooney_fen, с балъци, които не са го гледали с фланелката на Ливърпул, не ми се говори. Това е футоблист, вкарал толкова много голове и направил толкова шеметни сезони, това в Юнайтед е нищо работа.

rooney_fen_256
29.09.2010 19:02

ей Kalinho скрий са бе простак *lol* иска да каже че играе по-добре отколкото беше в нюкасъл първо са научи играта и после коментирай *thumb_up*

Kalinho
29.09.2010 17:38

ей дядката не спира да ме радва *smile* Дигнал нивото си спрямо кога? От футболист носител на златната топка и един от най - добрите нападатели стигна до резерва ама го хвали, че си е дигнал нивото.