Феновете на Левски избухнаха срещу БФС и ръководството на клуба

14:31
Феновете на Левски избухнаха срещу БФС и ръководството на клуба
Официалният фенсайт на Левски публикува обръщение към БФС, ръководството на Левски и телевизията, която предава срещите на сините.

В него привържениците настояват да се спре подигравката п с феновете на отбора, на които им се налага всеки кръг да търпят безумни управленски недомислици, свързани с началните часове на мачовете на техните любимци.

Ето какво пише сектор "Б":

ФУТБОЛЪТ Е ЗА НАС, ДРАГИ УПРАВНИЦИ!

Поредният абсурд бе сътворен днес следобед, след като управниците на българския футбол с любезното съдействие на ръководството на ЛЕВСКИ и на ПроБГ, взеха решение дербито в Ловеч да бъде преместено за ПОНЕДЕЛНИК от 21:00ч. Досега все търпяхме по някакъв начин това, че мачовете ни са в крайно неподходящи дни и часове, но след като и едно от дербитата се прави в понеделник, значи нещо наистина е прогнило, най-вероятно е нечий мозък!

Нека да прегледаме програмата на ЛЕВСКИ досега:

3 Кръг 15 авг, нед, 21ч. Черноморец - Левски

Неделя 21ч вечерта, а в понеделник хората са на работа и са принудени да пътуват 400км по нощите, да се приберат в 03ч и да станат в 06ч за работа. Но хайде един път се прощава!

5 Кръг 30 авг, пон, 18ч. Видима - Левски


Какво да кажем за гостуване в понеделник от 18ч? Може би най-добре да го оставим без коментар!

6 Кръг 12 сеп, нед, 21ч. Левски - Миньор Перник


Отново неделя 21ч? Домакинство, но къде домакинства отборът на ЛЕВСКИ? Стадион "Георги Аспарухов". Няма нужда да се казва, че състоянието на седалките и като цяло на самия стадион е плачевно. Но да поговорим за транспорта след мача? Той просто липсва. Ако случайно в 23 ч мине някой автобус, то в него трябва да влезнат около 300 човека, защото друг няма да мине. И това е при положение, че на стадиона има около 4000-5000 души. Как господата управници на ЛЕВСКИ смятат да вдигнат посещаемостта на ст."Георги Аспарухов", след като нито предлагат условия на стадиона за феновете, нито могат да осигурят транспорт до съоръжението, нито могат да дадат гаранция на майките и бащите, които ще пуснат децата си в 23ч да излизат от мач в нощна София? Все въпроси, на които сигурни сме никой не може да отговори. Но нека продължим нататък!

7 Кръг 20 сеп, пон, 16ч. Черно море - Левски

Още едно от дербитата бе сложено в делничен ден в 16 ч. Явно управниците са спокойни от голямата безработица в страната и с лека ръка слагат мачове на 500 км от София в 16 ч в делничен ден.

8 Кръг 26 сеп, нед, 21ч. Левски - Берое

Отново неделя 21ч! Нищо ново под слънцето! Отново 4000 души се престрашиха в този ден и час да тръгнат към ст."Георги Аспарухов". С оглед състоянието на седалките силно се надяваме всичките те да са се прибрали в добро здраве!

9 Кръг 4 окт, пон, 16ч. Сливен - Левски

Понеделник 16ч? НЕ! Въобще не ни учудва, че отново гостуваме в делничен ден в 16ч! Защо са привърженици на ЛЕВСКИ на стадиона, като и без това ще бием?

11 Кръг 25 окт, пон, 21ч. Литекс - Левски

Стигнахме и до дербито с Литекс! 25 октомври, понеделник, 21:00ч! Честито не печелившите са казали от ТОТО2 на спортния тотализатор. Но както там, така и при нас печеливши няма или просто не ги търсете сред обикновените граждани.

В края ще припомним на господата, управляващи българския футбол, че тази игра е преди всичко за феновете и след това за тях. Явно някои хора обаче се самозабравиха и решиха, че феновете не са им нужни! Вместо да правят всичко възможно, за да може повече хора да се връщат по стадионите, в момента се прави точно обратното, всички позитиви са за телевизиите, които излъчват срещите. Явно в момента там са парите. А интереса на управляващите отдавна не са феновете, а парите. Интересно с какви очи ще излизат с призиви "елате и подкрепете ЛЕВСКИ на стадиона" следващия път? Запомнете! ЛЕВСКИ СОФИЯ е отборът на народа! Не лишавайте народа от възможността да гледа любимците си на живо, заради дребни суми, получавани от телевизиите! Стига оправдания с умора от Лига Европа! Цяла Европа играе в цикъл сряда/четвъртък-събота/неделя! Само ние ли не можем? Или просто е по-лесно, защото никой не го е грижа за феновете! Те и затова са по толкова на стадионите! Именно и само заради Вас, господа управляващи ФК ЛЕВСКИ и БФС! Продължавайте в същия дух!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

emz
30.09.2010 11:53

Има много истина в тази статия!
Нека хората, към които е насочена помислят малко над нея!

fishky
30.09.2010 11:42

Тъпите шопи пак занимават цяла България с проблемите си. *angry*

merfen2000
30.09.2010 08:40

говеда всичко се прави заради това смешния ви отбор да си почива повече,толкова ли сте прости бе ама кво да се занимавам с вас.Спортинг ше ви ебе довечера *lol*

fena_b
30.09.2010 00:50

Батков има пари....и кво купува мачове в Европа ли? *lol* ...а и за коя слава говориш,за това че сте във втората половина на таблицата ли?Говориш за предния сезон в ЛЕ...ОК ама и там бяхте супер жалки ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР БЕЗ ПОБЕДА................ утре в 0.00 може и да сме тук,но тебе няма да те има

chipev
29.09.2010 23:47

leshoqd!! HAhahahahahhaha hahahhahahha

ама ти си бил много тъп *lol*

ЦСКА няма пари - но трупа слава с всеки изминъл ден!!!

И как по-точно це (*е ка то трупат слава всеки ден ахаххах ахахахаха хахахахаха

leshoqd
29.09.2010 23:45

уефски едно щи кажа когато направиш 31 от 62вмомента 63 се върни на Армията ОК!!!
но само когато направите 31 *lol**lol*:*lol**lol* *lol* *lol* *thumb_up* *party*

leshoqd
29.09.2010 23:44

петков се моли уефски да вземе 1 точка тия ще ви бият както си бише по книгите ша стане като казанската афера *lol*
не 3 точки ще ви вземат а 3х3т.!!!!
та да не говорим за домакинствата ви миналата година плачевни максимум 4000 - 5000ялови говеда и то насред софия а през това време ЦСКА беше като домакин на олиппико

leshoqd
29.09.2010 23:42

говеда сини ще говорим след мача утре в 00.00 часа да сте тук и да се оправдавате *smile*))))тва е батков има пари - лефски печели )
ЦСКА няма пари - но трупа слава с всеки изминъл ден!!!!!
ЦСКА-формата е временна-но класата вечна.НЯкога феновете на ЛПООЛ пееха кантона върни се когато направите 18 *lol*
Сега само мога да ви кажа уефски върни се на Армията когато направиш 31 от 62 )))) успех говеда дано не ви накажат много

vihrencon
29.09.2010 17:25

Ние сме от Сандански и ходим на повечето мачове.Пребираме се в 2-3 часа по нощите ама нема начин. САМО ЛЕВСКИ !

fena_b
29.09.2010 17:07

А и това че наричаш хората от агитката "наркомани и престъпници" не говори добре за тебе като Левскар *wink*

fena_b
29.09.2010 17:04

juve 83 на колко мачове годишно на Левски ходиш? Сигурно 2-3,не че е от голямо значение,но националния фен клуб са тези,които подкрепят Левски навсякъде,не само в София.Имено затова е тази декларация.Съгласен съм,че Гонзо и останалите от ръководството правят много за Левски,но нали в крайна сметка това им е работата?!За изгонването на Емил Велев не бяха виновни феновете...ти казваш,че след като е бил изгонен са последвали трудни години за отбора.ОК ама с него да не би да беше мн по-добре?Станахме шампиони,но това беше най-слабата титла в историята ни.Колкото до г-н Батков,както го наричаш,за него нямам думи.Ти го хвалиш,но съм 100 % сигурен че само преди година си го псувал.Въпреки успехите аз пак ще кажа:Левски има нужда от нов собственик,а не от такъв мишок като Бай Ганьо.

lucky_79
29.09.2010 16:23

Идваме от север,идваме от юг старите левскари до един сме тук и духът на Гунди също е със нас,затова момчета нежалете глас! *beer*

Kanezki
29.09.2010 15:23

Мъчат се да ни спъват .. но ние пак сме там ! САМО ЛЕВСКИ !

juve_83
29.09.2010 15:16

*Под "той" имам предвид че фенклуба беше виновен за изгонването на Емо Велев, което доведе до жестоки беди за ЛЕВСКИ
Оставете ръководството на мира, или поне ако се изказвате не си присвоявайте думата на всички левскари, а пишете че сте стотина човека, да не говорим че повечето от вас са наркомани и престъпници

fena_b
29.09.2010 15:11

Много вярно аз посетих повеето от тези мачове (с изключение на тези с Видима и Черноморец),но само благодарение на гъвкавото ми работно време-мога да взема почивен ден през седмицата за сметка на уикенда.Наистина обаче е малко грубичко да гостуваш на 400 км от София в 21.00...и то нееднократно.Съгласен съм че за отбора е по-удачно да играе в Понеделник,след като в четвъртък играе в ЛЕ,но поне часът може да е по-ранен.Така на стадиона ще има повече хора,които да подкрепят отбора.Дано ръководството да се заеме по-бързо с този въпрос.

juve_83
29.09.2010 15:07

И аз съм съгласен че нашите мачове са в безумни часове, но изобщо не съм съгласен да се скача срещу ръководството на клуба, след всичко което правят Тодор Батков, Констанитн Баждеков и Гонзо за ЛЕВСКИ в момента *stop* По време на криза г-н Батков намери начин да съживи отбора, а ако не беше той като нищо можеше да сме в катастрофалното финансово състояние на ЦСКА.
Националния фенклуб да не забравя че до голяма степен той има вина за изгонването на Емил Велев преди 1 година и това изгонване доведе до един от най-слабите сезони за ЛЕВСКИ и нека феновете спрат да се месят в неща от които нищо не разбират. Да не говорим че ЛЕВСКИ не е само на стотината човека от националния фенклуб, а ЛЕВСКИ е любимия отбор на милиони фенове в България и в чужбина

Docker
29.09.2010 14:45

Напълно съгласен съм с всичко написано.

Celtic1888
29.09.2010 14:38

Прави са феновете на Левски... не може да се слагат мачове за 21ч. в Неделя и да се очаква да се пълни стадиона.В Англия например има такива моменти в които даден отбор играе 6-7 мача за 3-4 седмици, а в България и по 3 мача за 3 седмици едва играят, за това футбол в България НИКОГА няма да има!