Байерн показа страхотен характер и обърна Базел

23:46
Байерн показа страхотен характер и обърна Базел
Байерн Мюнхен победи Базел с 2:1 като гост в среща от груповата фаза на Шампионската лига.

Голът за швейцарците падна в 19-а минута, когато Щрелер овладя топката в наказателното поле на гостите, успя да се справи с плахия опит на Бадщубър да му отнеме, след което цъкна с пета за Алекс Фрай, който получи топката на позиция сам срещу вратаря и без проблем преодоля Бут.

Немският шампион за пореден път показа завидния си характер и натисна своя опонент. Усилията на баварците дадоха резултат в 56-а минута, когато те получиха право да изпълнят дузпа, която бе реализирана от Швайнщайгер.

В 89-а минута немците изпълниха пряк свободен удар. Топката бе остро центрирана в наказателното поле на Базел. Коженото кълбо прелетя над купа от тела, преди да стигне до Швайнщайгер, който промъкна зад гърба на противниковата отбарана и на задна греда засече топката, пращайки я в мрежата, давайки победата на мюнхенци.

Така възпитаницте на Ван Гаал вече са еднолични лидери в тази група с две победи от два мача.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nofx
29.09.2010 14:28

biserms хахахах абе разбирач я кажи на тия пенсионери милан (трета възраст) снощи ако не ги подпираха колко човека трябваше да им изгонят заради селската груба не грамотна игра? дано се паднат по на пред с Байерн да си направим и ние тренировка с тях кат ман ю миналата година *lol*

Lahm_Munchen
29.09.2010 13:44

Бисерчо по-добре не пиши, а си гледай Милан с средна възраст 30 години как не могат да бият Оксер и мълчи. На финала Майкон колко пъти удари топката с ръка в наказателното? В мача с Фиорентина в жабария сигурно техния гол не беше от засада? Сигурно гола на Йоветич беше чист като бутна с ръка Буйтен? Или пак да не говорим как в мача срещу Бордо играч на франсетата удари топката с ръка докато беше легнал на гол линията. И това ли е аванта? За 1 гол от засада усрахте сичко.

greenred
29.09.2010 11:19

Виждам как изливате омразата си към Байерн и не може да не се намеся. По повод "съдийската аванта" мога да ви кажа, че дузпа имаше. Мюлер беше в наказателното поле и топката малко му избяга. Протегна си и заедно с футболиста на Базел я удариха. Точно Мюлер го преодоля и Хъгъл повлече крака му. *stop* Иначе донякъде много равностоен мач се получи, като атаките на Базел бяха много опасни. *wink* Колкото до мача с Фиорентина, засада имаше и беше очевидна. Защо никой не говори за засадата на Фиорентина във 2-я мач! Точно при втория гол, отбелязан от Йоветич. Нима нямаше засада при паса към Джилардиньо, който подаде с пета на Йоветич. Имаше засада и съдията имаше перфектна видимост. Така съдбата си го върна на Байерн. И ако има някой спорен момент при Байерн, вие веднага ще започнете да плюете. Но ако е за някой друг отбор, веднага се спотайвате и не ви пука. Но това всичко се дължи, защото най много мразите Байерн.

biserms
29.09.2010 09:53

Всяка година удрят здрави рамена на Байерн, но това е нормално с оглед на факта, че само този отбор от Бундеслигата има някакъв шанс да направи нещо в ШЛ(разбира се и с помощ от съдийте).Всички помним "чистия" гол на Миро Клозе, от 3 метрова засада, който изхвърли Фиорентина от турнира миналата година, така че не се учудвайте на аванти и тази *wink*. Просто това е най-съдийския отбор в ШЛ *sick*

gutito1964
29.09.2010 08:37

с фалшива дуспа базел нямаше късмет можеше да води още в първото полувреме с з-0

canto76
29.09.2010 01:08

След поредната съдийска аванта за тия грозници....