Юве пожела Луис Суарес

17:52
Юве пожела Луис Суарес
Звездата на Аякс Луис Суарес е привлякъл интереса на Ювентус, твърдят медиите в Италия. Уругваецът се представя изключително стабилно както на клубно така и на национално ниво.

Ювентус , който през този сезон е участник в Лига Европа търси качествен нападател от известно време, като през лятото италианците се бяха прицелили в звездата на Волфсбург Един Джеко. Отборът от Бундеслигата обаче не пожела да се раздели с босненеца, което накара шефовете на "старата госпожа" да насочат интереса си на друго място.

Техническият директор на Юве - Джузепе Марота вижда в лицето на 23-годишния уругваец перфектното попълнение в атакуващ план. Най-вероятно от клуба ще се пробват да вземат Суарес още през януарския трансферен прозорец.

Луис Суарес премина в отбора на Аякс от Грьонинген през 2007 година, като оттогава се превърна в абсолютната звезда за тима от Амстердам. Талантливият нападател има над сто срещи с екипа на холандския гранд.

Сегашният договор на уругваецът с Аякс изтича през лятото на 2013 година. Едва ли обаче ръководството на клуба ще се раздели със най-добрия си играч за сума по-малка от 30 милиона евро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Juventus_tifoz
29.09.2010 10:00

Lahm_Munchen, все пак има двама нови титуляра в защитата на Ювентус - Мота и Бонучи. Трябва им време дасе сработят. Де Челие не играе добре, но се очаква Траоре да се възстанови. Сезона ще е дълъг, така че ще видим какво ще става. FORZA JUVE

shizofrenik
29.09.2010 01:38

Стига сте писали глупости уе.Как разбрахте че няма да се класират за ШЛ?пффф аман от недъгави дечица

Lahm_Munchen
28.09.2010 23:09

Ювентус няма да сгрешат ако го взема. Суарез е класен футболист с техника и бързите и ще им помогне много, но в момента Ювентус е доста слаб. А на Ювентуз_тифоз само да му кажа, че с тази защита няма как да мачкат. Нямат бекове, имат само един Чиелини и горе-долу Буфон. Иначе с Дзеко, Красич и Суарез, и като се върне Джовинко стават машина за голове, но не машина за победи. *thumb_up*

Pafchu
28.09.2010 19:16

Те със СИГУРНОСТ няма да се класират за ШЛ . Отбора не е това което беше преди *sad*

AndY__20
28.09.2010 19:04

Не ми се верва да е толкова тъп да отиде в Юве.Те сигурно пак няма да се класират за ШЛ

Juventus_tifoz
28.09.2010 18:47

Ако Юве го вземе през януари, а през лятото вземе и Дзеко отбора ще бъде машина за победи. FORZA JUVE *beer*