Бекъм се размина без санкция след инцидент с фен на Галакси

16:15
Бекъм се размина без санкция след инцидент с фен на Галакси
Английският полузащитник на Лос Анджелис Галакси Дейвид Бекъм няма да бъде наказван за това, че се спречка с фен на своя тим миналия петък при загубата от Ред Бул Ню Йорк.

Англичанинът нападна фена на Ел Ей Галакси, след като го чул да го съветва да "спре с проститутките" - обвинения около личния живот на крилото, които се появиха през последните няколко дни в пресата от двете страни на океана. Бившата звезда на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид отишъл при фена и му казал:

"Искаш ли да ми го кажеш отново? Искаш ли? Ти имаш тениска на Галакси на гърба си".

Инцидентът, който се случи в тунела, който е близо до съблекалнята на Галакси, бе записан от камерите и публикуван на сайта на английския таблоид "News of the World".

Бекъм бе глобен с 1 000 паунда през миналата година за това, че показа неприличен жест към фен, който му крещеше разни неприятни неща от трибуните. Пресдиректорът на Галакси Патрик Донъли обаче заяви: "Ние прегледахме обстойно инцидента и няма да предприемаме каквито и да е мерки". В петък Бекъм внесе съдебен иск срещу американско списание, което го обвини, че е спал с проститутки.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация