Лечков: Бием ли Уелс, имаме шансове

09:07
Лечков: Бием ли Уелс, имаме шансове
Йордан Лечков е убеден, че България има шанс да играе на европейското първенство през 2012 г. Това минава през победа над Уелс. Мачът е на 8 октомври в Кардиф.

"Ако победим, ще запазим шансове - заяви вицепрезидентът на БФС пред "Сливен спорт". - Лошото е, че ние години наред само на математика го удряме."

Лечков говори и за новия селекционер Лотар Матеус. Той бе назначен преди седмица. Дебютът му ще е точно срещу Уелс.

"Матеус е голяма фигура. Никой не се концентрира върху резултатите, които има, а се гледа личният му живот. Нека да му се даде шанс - призова Лечков. - Той все още един мач не е направил. Опорочихме велики имена като Стоичков, сега и Матеус отричаме, преди да сме го видели. Нека му дадем шанс."

Вицето на Боби Михайлов обяви още, че не очаква големи промени в националния отбор в следващите няколко мача.

"Лично аз не виждам какво толкова ще се промени. Играчите са същите. За един или два мача не може да се промени ситуацията. Отдавна съм казал, че трябва да се започне от нулата, с нови играчи, като не казвам млади, защото нямаме такава възможност. Да се даде шанс и на другите. Нямам нищо против всички, които успяват. Радвам се на успехите на Мартин Петров и на Бербатов. Правя съпоставка с годините назад. На Стоичков не му вървеше играта в националния отбор, но със съвместни усилия ситуацията се промени. Беше голяма звезда, най-голямата в Европа. Когато играеш силно за своя отбор и допринасяш за националния тим, тогава ще вземеш "Златна топка" и "Златна обувка", коментира още Лечков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

flipicha
05.10.2010 00:47

Имената на играчите не правят отбора,така че шанс винаги ще имаме

igotleanxD
28.09.2010 10:51

В Уелс играят Крейг белами и гаред бейл малка част от играчите им нямаме никакав шанс

Bat_Zdravo
28.09.2010 10:22

Нищо няма да се промени, защото само знаеш да плюеш, вместо да свършиш няква работа. От нула можеш да започнеш ти, защото само си една кръгла нула. Марш от управлението!