Бербатов каза \"Не\" на Матеус

08:54
Бербатов каза \"Не\" на Матеус
Лотар Матеус чу "Не" от Димитър Бербатов. Голмайсторът на Манчестър Юнайтед отказа поканата на новия селекционер на България да се върне в националния отбор.

Матеус демонстрира германска оперативност и само четири дни след назначението си приключи две мисии. Отиде в Италия да гледа и да говори със сегашната деветка на националите Валери Божинов ( Парма) и влезе в контакт по телефона с бившата деветка на тима Бербатов. Доскорошният капитан на България обаче категорично отхвърлил предложението да се върне в отбора, съобщава "Труд".

Матеус е информирал ръководството на БФС за разговора с Берба. Германецът декларирал, че приема решението на звездата и тръгва напред в евроквалификациите без него. За подобен развой намекна мениджърът на футболиста Емил Данчев още преди разговора между Лотар и Димитър. Без Берба българският отбор тръгва с ден по-рано от обичайното за европейската квалификация с Уелс на 8 октомври. Директивата е на Матеус.

С желязна ръка германската легенда започва да прекроява порядките и тимът ще лети за Кардиф два дни преди мача. Националите потеглят от София на 6-и с чартърен полет на " България ер" и ще спят три нощи в луксозния хотел "Радисън" в столицата на Уелс.

На 9 октомври, сутринта след дебюта на Матеус, националите се връщат с чартъра в София. А на 11-и летят за Истанбул, където на следващия ден играят приятелски мач срещу Саудитска Арабия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MeToDueB
28.09.2010 23:41

малко правописни грешки имам, но ще ми простите .. бързам да лягам, че след малко трябва да ставам *joking*

MeToDueB
28.09.2010 23:40

Да не мислите, че смешници, като : Иван Иванов, Ники Димитров, Илиян Стоянов и т.н и т.н играят заради името на България .. пълен смях. Играят, зашото няма къде другаде да се изявават на подобно ниво и за тях най-удобния начин за изява е националния отбор. А особено онзи пък .. Никито Димитров големия "талант". Той се моли на ръководства, на Боби Михайлов .. на всички само и само да го включват в групата на национала, за да трупа мачове, че догодина му предстоял трансфер в Испания и му трябвала работна виза (това бил споделил на мой приятел) .. че Арсенал не били го взели, защото нямал достатъчно мачове с националния отбор и за това нямал виза .. а сега от Турция му предстоял трансфер в някой от елитните отбори на Испаниа, ако имал участия с нац отбор, вяроятно е истина .. щом така е казал самия той. Но предимно това е националния .. мениджърски интереси, връзкарчета и т.н .. за какво Бербатов да си трови нервите, а ?

gylybnik
28.09.2010 21:06

дставете го
вижте че ламти само за пари - него слава му не требе!!!

marian4y
28.09.2010 19:44

Много ясно ,че ще им каже не .. те си имат Илян Стояноов *wink* *lol*

levskar_95
28.09.2010 19:44

МИТЕ стои си там *thumb_up* Тъкмо ти тругна играта в МЮ

RealMafia
28.09.2010 19:42

добре бе хора защо му се нервите на тоя неиска,неиска за какво повече му се молят на тоя македонец оставете го да си играе за Юнаитед но нека знае само едно ако сте чели онзи ден една статия на Мишел Платини човекът каза че няма по голяма гордост от това да играеш за националния си отбор заебете го тоя македонец да си рита и не му се молете и без него можем !!!

fackelmann
28.09.2010 13:24

Той и в интервюто което даде си каза че щом наближи 30-та си год. и не е направил нищо с националния отбор ще се откаже не виждам какво има повече да се говори на тая тема... *angry* Оставете го да си играе там където е решил ... *evil* *devil* При това мисля че е направил и показъл достатъчно за националния

LAleksandrov
28.09.2010 13:06

ANTWERPMIRACLES - прав си *thumb_up* вече писва всеки ден статия за тоя и това дали ще или дали няма *sick* plezliooo - еее тоя Боби бе *lol* все той ви е в устата *joking*

ANTWERPMIRACLES
28.09.2010 11:18

Тази тема взе да омръзва вече. Не може само с това да ни занимават. *cigarette* А и на Бербатов му е писнало вече да повтаря все едни и същи работи. Каза им веднъж и край . Нека да го оставят на мира и да си гледат отбора. Той е почти на 30 години и така или иначе скоро трябваше да се оттегли. Никой не отрича правото на , новия треньор да направи опит да го върне , макар и с нищожни шансове , но за това бе достатъчен само един телефонен разговор с играча или неговия мениджър . Нямаше нужда от тази дълга медийна сага , сякаш единственото , което има значение за Матеус е , дали ще го има в състава си или - не.

Bat_Zdravo
28.09.2010 10:18

Как стана така, че първо разпрати покани на всички "чужденци" и едва сега Матеус говори с Бербатов. Тия в БФС-то за кви ни имат? "Берба, не те поканихме за мача с Уелс, ама искаш ли да играеш?". Голям смях *smile* Не можахме ли да назначим треньор 2 седмици по-рано или 2 седмици по-късно, да има време да свърши няква работа до първия си мач? Боби да престане да разправя наляво и надясно колко добре си вършат работата, то се вижда ...

nino4
28.09.2010 09:35

Абсолютно съм съгласен със sasedq, няма как щом го е решил някой си да му влезе в главата и да реши вместо него, в момента можем само да се гордеем как играе и да продължава! *thumb_up*

sasedq
28.09.2010 09:01

Не бе те кво отиват и го занимават да се връща ... много зле той човека един път се отказа няма да се върне много ясно.Ако се върне ще е супер зле

juve_83
28.09.2010 08:56

Барби защо е решила че ние сме му казали "Да" *angry*