Резнаха тока и на Миньор

08:47
Резнаха тока и на Миньор
След ЦСКА и Миньор Перник остана без ток. Енергото дръпна шалтера на пет спортни обекта в Перник, между които зала "Миньор" и стадион "Миньор". Причината е тривиална - неплатени сметки. По същата причина бе изключен и токът на "Армията", наложи се ЦСКА да купува агрегат, съобщава "7 дни спорт".

Община Перник не се е издължила на ЧЕЗ за лятото, преди това сметките са плащани редовно. Натрупаният дълг принуди ръководството на енергийната компания да вземе мерки, за да може да си получи парите. На този етап обаче общината няма пари. Шефовете на ЧЕЗ настояват всички сметки на клубовете да бъдат платени. След това ще започне процедура по сключване на индивидуални договори, за да може да се засече кой колко ток изразходва.

Токът на стадион "Металург", на който тренират футболистите на Миньор, няма да бъде спиран. Така заниманията през седмицата ще продължат без проблеми.

От Миньор пък бе отстранен нападателят Цветомир Тодоров. Той не се яви за лагера преди мача с Берое от VII кръг на "А" група. Срещу носителя на Купата на България перничани взеха първа победа в първенството. След това Миньор записа и равен срещу Пирин и се измъкна от последното място в "А" група.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари