Човека с лаптопа: Пирин заслужава да бъде в \"А\" група

14:08
Човека с лаптопа: Пирин заслужава да бъде в \"А\" група
Старши-треньорът на Пирин Костадин Ангелов заяви, че неговият отбор заслужава да играе в "А" група и, че целите на клуба трябва да са по-високи от оставане в елита.

"Не съм правил статистика, но мисля, че Пирин е най-младият отбор в групата. Клубът винаги ще бъде люпилня за таланти и най-малкото заради това заслужава мястото си сред елита", сподели Ангелов, който беше гост на актуално студио "Дерби".

"Оставането в групата изобщо не трябва да е цел пред отбора", допълни треньорът. Ангелов разкри защо винаги поема отбори в затруднено положение.

"Все още не съм се доказал в професията и затова съм готов да приемам тежки предизвикателства. Ако някой ден ме поискат в стабилен отбор без проблеми, няма да откажа, но преди това трябва да докажа способностите си", каза специалистът.

"Никога не съм позволявал някой от ръководството да ми се меси в работата, въпреки че е имало такива опити". Наставникът на Пирин каза добри думи за колегата си от Левски Ясен Петров.

"Когато го назначиха в Левски всички го оплюваха, защото нямал успехи. Той обаче доказа, че е способен, постигна успехи и в момента е един треньор на европейско ниво", завърши Ангелов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация