Сър Алекс поиска помощ от Арсенал

11:21
Сър Алекс поиска помощ от Арсенал
Сър Алекс Фъргюсън изненадващо помоли Арсенал за помощ в битката за първото място на английската Висша лига. Мениджърът на Манчестър Юнайтед се надява "артилеристите" да победят другите два отбора от Топ 4 Челси и Ливърпул, като по този начин дадат път на "червените дяволи" към първото място в класирането. В момента шампионите са на 6 точки зад водача Ливърпул, макар и с мач по-малко.

Алекс Фъргюсън мисли, че с помощта на Арсенал Юнайтед ще успее да навакса изоставането си, въпреки че спечели само една точка от трите срещи с основните конкуренти за първото място в шампионата през първия полусезон.

"Това, което искам сега е Арсенал да победи Ливърпул и Челси. Те вече спечелиха срещу "сините" като гости, но им предстои домакинство, както и два мача с Ливърпул", каза Сър Алекс.

"В миналото шампионатът се решаваше между два отбора, но този сезон няма да е така. Очаквам и четирите големи да запазят шансове до края на първенството. Напредъкът на другите отбори ни затруднява, вижте само какво направиха Стоук и Хъл срещу Арсенал", допълни шотландският специалист.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RZ
09.12.2008 22:53

Мисля че това е по-разбираемия език за България! А за Стоичков мнението ми е същото!

Kantona
09.12.2008 22:34

leketoo, да ти кажа защото явно не са ти обяснили като малък- Дядо Мраз не съществува. Той е приказен герой. Разбирам, че си травмиран, но при навременна психиатрична намеса може да се преодолее травмата. Потърси помощ! Стига с тия комплексарски писания все пак си "експерт". Докажи, че админите не са се объркали!

RZ
09.12.2008 18:59

На вълка защо му е дебел врата

captain123
09.12.2008 15:33

Сър Алекс да си гледа отбора, а не да се надява тоя да бие оня и другия - третия. Нека неговите възпитаници покажат с игра и резултати, че наистина заслужават първото място в Премиършип. Да не разчита на конкуренцията да свърши неговата работа.

CRonaldo_fen
09.12.2008 15:09

razorblade твоя коментар също е доста комплексарски, а изглежда дори и не си разбрал изказването на Сър Алекс. В последните 20 години (времето откакто Сър Алекс е начело на Юнайтед) Ливърпул не са били почти никаква заплаха за Юнайтед. Едва в последните 2-3 години те заедно с Челси се опитват да се намесат в битката, като Челси го прави доста по-успешно. А доколкото се отнася до изказването на Сър Алекс това по-скоро е негово желание

ones
09.12.2008 12:40

Сър Алекс е прав,но да не забравяме 4е и самите Манчестър имат мач с Арсенал на пролет.Като фен на Liverpool се надявам да го изпратим както сме посрещнали този велик за Манчестър човек.Като най-силен противник!!!

razorblade
09.12.2008 12:39

ако ще и 50 титли да спечели с Грознайтед пияния дядка , ЛИВЪПРУЛ вечно ще му остане трън в задника ! Това е ..имаш ли комплески , доживот е ! А изказването му е скандално ....няма право да си позволява такива изявления ..кой кого искал да бие ...и то в мачове, в които не играе неговия отбор , а други....Като фен може да коментира, но той не е фен, а мениджър на един клуб , който иска да печели уважение ... Няма как с подобни изказвания , шибан шотландски изкукуригал старец ....Да пукнеш от задавяне с дъвка ти пожелавам..и то възможно най-скоро !

leketoo
09.12.2008 12:31

Дядо Мраз има много поздрави от мен. Пияния шотландец ще вземе калъфката от трофея тази година и лично Венгер ще му я даде. АРСЕНАЛ премина кризисния период и сега е време да помачка малко. ИдвА ред на Ливърпул, които ще си тръгнат с три шайби от "Емирейтс", а с момчетата на червения нос ще се справим и догодина на "Театъра на сълзите".

beckham_07
09.12.2008 12:21

Нетрябва само да чакаме Арсенал.Трябва ние да си побеждаваме в мачовете.Хубавото през втория полусезон е,че всички големи отбори гостуват на "Олд Трафорд"!

rusi_rusev
09.12.2008 12:00

Сър Алекс винаги знае как да въздейства на противниците. Сега трябва да чакаме отговора и действията на Арсенал.