Фреди Бобич привлича Благо Георгиев в Щутгарт

10:49
Фреди Бобич привлича Благо Георгиев в Щутгарт
Доскорошният спортен директор на Черноморец Фреди Бобич урежда трансфер на национала Благой Георгиев в Щутгарт, съобщи„Меридиан Мач".

От месец бившият нападател на Бундестима изпълнява същата роля при „швабите" и вече е стартирал преговори за халфа, който има договор с Терек за още година и половина.

Именно на Благо се разчита да подсили халфовата линия на Щутгарт, който в момента е на последно място след пет загуби в първите 6 кръга.

Фреди Бобич познава добре национала от престоя си в Бургас. През лятото Благой дори тренираше с „акулите", преди да се подложи на операция. Бобич бил особено впечатлен от представянето на халфа в мачовете на националния отбор.

Немецът подновил интереса веднага след връщането на Благо в игра за Терек и добрата му игра при равенството със Зенит (0:0).

Директорът на Щугарт искал да се убеди до каква степен бившият капитан на Славия ще се възстанови след хирургическата намеса, за да отправи оферта към Терек.

В момента .„швабите" разполагат с достатъчно финансов ресурс, след като продадоха Сами Кедира на Реал Мадрид и Хилберт на Бешикташ за 25 милиона евро. Така Бобич бил готов да отдели поне 2,5 милиона евро от тях за Георгиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация