Атлетико подчини Сарагоса у дома, Давид Трезеге победи Севиля

08:53
Атлетико подчини Сарагоса у дома, Давид Трезеге победи Севиля
Атлетико Мадрид удържа победа с 1:0 над Сарагоса у дома, макар че на "дюшекчиите" им се наложи да доиграят мача с 10 души след червен картон на Рейес, докато Еркулес изненада Севиля като домакин и го победи с 2:0 след две попадения на Давид Трезеге.

Единственото попадение за Атлетико вкара Коста в 20-а минута, а срещата бе много оспорвана - с цели 10 жълти картона. В 70-а минута Рейес бе изгонен с директен червен картон, но до края домакините задържаха преднината си и ликуваха.

Севиля пък се провали при гостуването си на Еркулес, губейки с 0:2 след голове на Давид Трезеге. Французинът откри резултата в 21та минута от дузпа, а в 38-т окончателно реши мача с втори гол.

Хетафе излъга Сантандер като гост след попадение на Мата в 16-та минута. В края на срещата Розенберг от състава на домакините бе изгонен за втори жълт картон.

Майорка победи Реал Сосиедад с 2:0 след две попадения на Кавенаги - в 5-а и 62-а минути. Васкес пък донесе успеха на Еспаньол над Осасуна с 1:0, след като се разписа в 24-а минута. Малко преди попадението Лоло бе изгонен за два жълти картона, което предопредели и изхода на срещата. Алмерия стигна до ценна победа с 2:0 като гост на Депортиво след две попадения на Уче, който се разписа в 4-та и 18-та минути. И в този мач имаше червен картон - Колото бе изгонен директно в 41-та минута и до края домакините не успяха да променят нещо в срещата.

В класирането в Ла Лига води Валенсия с 13 точки, пред Барселона с 12 и Реал Мадрид с 11. В зоната на изпадащите пък са Леванте, Депортиво и Сарагоса, които имат съответно 4, 3 и 2 точки.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация