Ясен Петров: Доволен съм единствено от трите точки

08:35
Ясен Петров: Доволен съм единствено от трите точки
Старши-треньорът на Левски Ясен Петров изрази задоволство от резултата, но не и от играта на своя отбор при победата над Берое с 2:1.

"Доволен съм само от трите точки. Мисля, че не бяхме достатъчно концентрирани в днешния мач и единственото хубаво нещо е спечелената победа. Допуснахме лек гол, който бе от игрова ситуация и е изцяло грешка на защитата. Но по принцип се справихме с положенията пред нашата врата. Вижда се обаче, че трябва доста неща да подобряваме в нашата игра. Пропуснахме с лека ръка доста положения. Аз лично съм наясно, че всички отбори, които играят срещу нас, ще искат да се докажат", каза Ясен Петров.

"Мюлдер има проблем, надявам се, че ще съумеем да го вдигнем за мача ни в четвъртък. Съхранихме Йовов за въпросния мач. Градим този отбор в движение. Днес се включи Анди Слори, който имаше също положения за гол. Общо взето на моменти загатваме много хубави неща, нашето желание е тези хубави неща да се случват през всичките 90 минути. Възможно е футболистите да са имали и едно наум за мача ни в четвъртък със Спортинг, но не са имали такива указания. Берое се опитаха да играят футбол, не се предадоха до последната минута. На половината футболисти от Берое съм им бил треньор, съвсем нормално е да ги поздравя след мача", каза още Петров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация