Гонзо: Гара Дембеле не се продава

08:28
Гонзо: Гара Дембеле не се продава
Георги Иванов-Гонзо отрече информациите, че френската звезда на Левски Гара Дембеле е празнувал в нощно заведение тази седмица и е нарушил спортния правилник на клуба.

Спортният директор на "сините" за пореден път бе категоричен, че няма шанс голмайсторът на "А" група да бъде продаден на друг клуб през зимата.

"Гара Дембеле не се продава, същото се отнася и за Жоазиньо. През зимата ще привлечем и нови попълнения. Преследваме цели и те възнамеряваме да излизаме на сергията да разпродаваме, така че ядрото на отбора ще се запази", коментира Гонзо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Resorter
27.09.2010 13:55

Браво Гонзо, дано си държиш на думата! Футболисти като Жо и Дембеле са за Западна Европа, с дестинация към някои от големите първенства или най-малко Ередивизие/Лига 1. Големи успехи се постигат със сплотен колектив (Ман Юнайтед ни го показват от близо 30 години), така че ако ФК Левски иска и в Европа да се съобразяват с тях, няма да стане с продаване на класните футболисти за по 2-3 милиона. Сините започнаха своят път, тази и следващата година са много важни за нещо наистина значимо.

LiVeRp0oL_FC
27.09.2010 12:19

На Гонзо му предстоят много добри години,като технически директор на ПФК Левски София.Успех!!! *thumb_up*

Tedkinson
27.09.2010 10:56

Браво!Много добро решение,което всеки би направил. *thumb_up* Пожелавам много успехи на клуба и САМО ЛЕВСКИ *beer* *thumb_up*