Специалния го закъса: Тревожи ме липсата на голове

13:29
Специалния го закъса: Тревожи ме липсата на голове
Треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо заяви, че е разтревожен от малкото голове, които вкарва неговият отбор, след като "Белия балет" направи само 0:0 като гост на Леванте.

Играчите на Реал дадоха всичко от себе си, но новакът в Ла Лига се представи отлично в защита и спечели заслужена точка.

"Разтревожен съм, че не материализираме атакуващия си футбол с голове. Не е нормално да ни трябват толкова много положения", сподели португалецът.

"Създадохме положения срещу всеки тим, срещи когото се изправяхме до момента, а срещу Леванте имахме толкова много шансове, но не вкарахме. Да не отбелязваме голове вече ни коства четири точки, включително мача с Майорка. Това не зависи от класата на играчите. Всичко знаем, че футболистите вкарват много голове през целия сезон. Искаме да печелим всеки път. Не сме доволни от спечелената точка", добави Моуриньо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

GodOfHatred
26.09.2010 23:51

sasedq по-тъпо нещо не бях чувал значи имало хора на тоя свят дето мислят че оня пелегрини ли къв беше е по-добър от МО *lol*

sasedq
26.09.2010 20:20

От барса съм съм супер доволен че махнаха Пелегрини.АКо той беше останал сега реал щяха да са с пълен актив.Всеки който е гледал 2те срещу между барса и реал в първенството знае как играха реал.Въпреки че барса биха 2та пъти на реал им трябваше съвсем малко.Мачовете с лион не бяха треньорска грешка а просто играчите неможаха да вкарат на празна врата.

Alcaida_
26.09.2010 18:49

Ние сме интер ве специален *lol* кво кат имате 9 титли в лигата ,ще ви стигнем *beer* *party*

chelsea_fan2
26.09.2010 17:40

"Специалния" може да го е закъсал за голове но за сметка на това в който и отбор да иде изгражда стабилна защита и именно това ще помогне на Реал този сезон в ШЛ *thumb_up*

tenebrum
26.09.2010 17:02

специалния циганин ще усъмне без трофей,то само с пари не става бре комшо *cigarette*

macolata
26.09.2010 16:15

Angel_Dust няма специални на тоя свят всеки прави грешки земи са осъзнай РЕАЛ може да дава сума и пари и да неправи добра игра но те са си направили сметка хората да имат добра политика и т.н всичко е заради парите това е реалноста *lol*

Angel_Dust
26.09.2010 15:25

Ами нали си СПЕЦИАЛЕН, трябваше да знаеш, че няма как да идеш в най-смешния отбор и да искаш голове!!! *lol*