Шерингам: Бербатов донесе магия в английския футбол

12:47
Шерингам: Бербатов донесе магия в английския футбол
Легендата на Манчестър Юнайтед Теди Шерингам заяви, че е доволен да вижда как Димитър Бербатов най-сетне оправдава скъпия си трансфер при "червените дяволи".

Шерингам, който по подобие на Бербатов дойде в Юнайтед от Тотнъм, похвали 29-годишния българин за страхотната му игра срещу Ливърпул, когато Берба наниза хеттрик.

"Трябваше му малко време, докато разбере какво значи да играеш за Манчестър Юнайтед. Когато аз дойдох в тима Фърги ми каза "Нямаш си идея какво значи да играеш за Юнайтед". Аз му отвърнах "Спокойно, не се безпокой, няма проблем". Скоро обаче разбрах колко прави е бил", сподели Шерингам.

"Много е трудно да разбереш за какво става дума, ако не си играл за клуба. Всеки иска да те победи повече от останалите отбори. Не искам да давам съвети на Бербатов, тъй като той е тук от две години. Аз обаче се радвам, че той донесе някаква магия в английския футбол. Всеки иска да вижда малко магически неща. Той е топ-играч. А сега доказва това срещу силни отбори", добави бившият нападател на "червените дяволи".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LAleksandrov
27.09.2010 22:50

оправда ги в един мач *lol* gylybnik - не е единствения голмайстор *thinking*

gylybnik
26.09.2010 13:51

бербатов да продължава в същия дух! N1 при голмайсторите! напред ние сме с теб! *lol* *party* *thumb_up*