Страх от бойкот разтресе ЦСКА

12:03
Страх от бойкот разтресе ЦСКА
Страх от бойкот за пари разтресе ЦСКА преди снощния мач с Монтана в София.

В петък футболистите на "червените" трябваше да получат заплатите си, но това за пореден път не стана. "Армейците" вече имат да вземат три заплати (за юли, август и септември).

Именно заради това старши треньорът Гьоре Йовановски поиска разговор с всеки един играч на ЦСКА преди мача. Той заяви, че ако някой не иска да играе и има проблеми с пари, заеми, апартаменти, автомобили, по-добре да му каже и да не вземе участие в срещата, тъй като няма да е съсредоточен.

Шефовете на ЦСКА се опитаха да потушат бунта с поредни обещания, че ще дадат заплатите на играчите в началото на следващата седмица. Едва ли обаче някой вече им вярва, след като клубът е в много тежко финансово положение.

Ако до 5 октомври няма плащане, "Титаните" ще дължат три заплати на всички от представителния тим. При това положение играчите ще бъдат в правото си да подадат молби за разтрогване на договорите.
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

machocka
26.09.2010 12:15

Ахахахаха и след като не платят и 20 от 22мата играчи се махнат и викнат играчи от дюш...А да бе те нямат дшю xD както и да е ще намерят някакви играчи и дори тоя сезон и другия да останат в А група вече по-другия са в Б.Разбира се всичко това се развива , ако ТИТАН все още са им шефове *smile*