Марто: Бербатов е най-добрият, не сбърка като избра Юнайтед пред Сити

07:47
Марто: Бербатов е най-добрият, не сбърка като избра Юнайтед пред Сити
Димитър Бербатов не сгреши, като избра Манчестър Юнайтед за сметка на Манчестър Сити, смята крилото на Болтън Мартин Петров.

"Гражданите" опитаха да привлекат нападателя, точно когато той бе пред финализиране на трансфера си от Тотнъм при "червените дяволи". Голмайсторът реши да акостира на "Олд Трафорд" и въпреки убийствения медиен натиск, през настоящия сезон се представя страхотно.

Марто и Берба излизат един срещу друг днес от 14.00 часа в мача между Болтън и Манчестър Юнайтед от Висшата лига на "Рийбок Стейдиъм".

"Ако той искаше парите, аз съм сигурен, че щеше да отиде в Манчестър Сити, но вижте какво постигна с Юнайтед. Когато вземаш решения като това, което взе Димитър, всичко зависи от характера ти. Някои играчи отиват в Сити, защото са богат клуб. Това решение зависи от личността на футболиста и в крайна сметка Димитър избра Юнайтед. Мисля, че е доволен от решението си. В този момент той е най-добрият нападател във Висшата лига. Играх с него в продължение на 10 години в националния отбор на България и знам какъв велик играч е той. Трудно ми е обаче да обясня защо му трябваше толкова много време, за да разгърне потенциала си за Юнайтед", сподели Петров.

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари