Левски няма да се пази за Спортинг срещу Берое

11:15
Левски няма да се пази за Спортинг срещу Берое
Левски ще играе с най-доброто срещу Берое.

Старши треньорът на "сините" Ясен Петров няма да пази играчите си за гостуването на Спортинг Лисабон в четвъртък.

Очаква се юношата Мариян Огнянов да започне като титуляр в днешнния двубой срещу Берое. Младият играч влиза в няколко мача като резерва през сезона. Ясен Петров обаче ще разчита на него от първата минута на мача, тъй като Владимир Гаджев и Александър Александров са извън групата заради травми, а Христо Йовов едва ли ще бъде рискуван.

Бижутера отново попадна в групата за мача. Десетката на "сините" би трябвало да е напълно готов за двубоя от Лига Европа със Спортинг в четвъртък. Ясен Петров най-вероятно ще му даде възможност да се поразиграе след почивката срещу "заралии".

Междувременно дългоочакваният дебют на Андвеле Слори би трябвало да бъде факт. Холандецът пристигна на "Герена" късно и бе изостанал с подготовката в сравнение със съотборниците си. Слори обаче вече тренира на пълни обороти и има готовност да започне като титуляр. Той ще влезе на мястото на Жоазиньо. Бразилското крило получи контузия, след като бе жестоко наритан от играчите на Черно море в предния кръг. Въпреки това Жоазиньо е в групата за мача и няма да има проблеми да играе, ако се наложи.

В отбраната се очаква мароканският защитник Шакиб Бензукан да започне титуляр на мястото на Иво Иванов. Българският бранител не може да се сработи достатъчно добре с Милиев и показа колебливи изяви в последните срещи. Иванов дойде през лятото точно от Берое. В същото време добрите изяви на Бензукан отново му заработиха повиквателна за националния отбор на Мароко от треньора Ерик Геретс.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация