Ходжсън: Заслужавахме повече от точка

10:23
Ходжсън: Заслужавахме повече от точка
Мениджърът на Ливърпул Рой Ходжсън съвсем естествено не бе доволен след вчерашното равенство 2:2 срещу Съндърланд на "Анфийлд".

Бившият наставник на Фулъм изрази съмнения относно дузпата, отсъдена в полза на "черните котки". Ходжсън е убеден, че феновете ще подкрепят усилията на отбора да излезе от тежката ситуация.

"Това не е резултатът, който ние искаме. Нашето желание бе да спечелим мача, но видяхте, че не успяхме. Много сме разочаровани. Мисля, че дузпата, която Съндърланд получи право да изпълни, не бе толкова сигурна, колкото съдията си мислеше. Играта с ръка трябва да е умишлена, за да има такава, а няма как някой да ме убеди, че Кристиан Поулсен е играл нарочно с ръка в наказателното поле. Да, наистина Съндърланд е добър отбор, с добри играчи. Въпреки това смятам, че ние заслужавахме повече от точка в този мач", коментира Ходжсън.

"Въпреки донякъде негативния резултат за нас, сигурен съм, че феновете ще оценят усилията на момчетата и това е една малка крачка напред за нас. Първенството е наистина адски оспорвано. Ако обаче бяхме спечелили срещу Съндърланд, може би щяхме да заемаме 4-о или 5-о място в момента. Към този момент обаче мисля, че не играем достатъчно добре за отбор, който гони високи позиции в шампионата", сподели ще мениджърът на "мърсисайдци".

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ceco26
26.09.2010 11:21

Аз от яд чак спрях да гледам мача второто полувреме. *thinking* Развалиха ми само настроението, жалко, че не даваха Арсенал.

el_n1n0
26.09.2010 11:14

когато видя отборът да играе цял мач както игра последните 10 минути вчера тогава ще съм доволен.