Венгер: Направихме много грешки, Уест Бромич заслужено ни победи

09:21
Венгер: Направихме много грешки, Уест Бромич заслужено ни победи
Играхме слабо и заслужено Уест Бромич ни победи, коментира мениджърът на Арсенал Арсен Венгер след загубата с 2:3 от Албиън на "Емирейтс".

"Ние бяхме слаби и заслужено загубихме този мач. Липсваше ни и концентрация, което също повлия. Няма как да не бъда разочарован след подобна загуба. Мисля, че изиграхме едно много слабо първо полувреме, но въпреки това бяхме радостни, че резултатът на почивката бе 0:0, тъй като знаете, че гостите изпуснаха дузпа. Вместо обаче да реагираме през втората част и да поведем в резултата, то стана точно обратното. Завършихме мача много силно и съм доволен от опита ни да реагираме правилно след попаденията на съперника, но три гола дефицит не се преодоляват толкова лесно. Грешките са много и доста футболисти направиха такива. Не желая обаче да коментирам някой индивидуално. Няма да бъде коректно", каза Венгер.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fashiong
26.09.2010 19:45

Май вече трябва да потегля тоя. Отборите които се борят за титли, никога не биха допуснали някой 6 години да проваля отбора.

rokera_henry
26.09.2010 12:53

Арсене, Арсене.. Ти хубаво спести 20млн, ама поне вземи ги вложи в качествен вратар и защитник, че ще берем ядове пак... Макар, че то ние ги берем още от сега... Какво остава до края на сезона..

Fabregas_boy
26.09.2010 09:46

Венгерчо,извади малко пари за вратар,халф и може би защитник,титлите ще си дойдат а и ние ще те боготворим. *wink*