Гьоре готов с \"черния списък\", пъди почти цялата италианска дружинка

08:45
Гьоре готов с \"черния списък\", пъди почти цялата италианска дружинка
В ЦСКА се очаква нова чистка и селекция през зимната пауза. За тази цел треньорът Гьоре Йовановски вече изготвя черен списък с имената на ненужните футболисти, пише "7 дни спорт".

Македонецът се е хванал за глава от безобразно ниската класа на някои от играчите си. Трагичните резултати на ЦСКА от началото на сезона са накарали Йовановски от сега да предупреди клубното ръководство, че не желаe да продължи със същия състав и през пролетта.

Първи в списъка са двамата италианци Кристиан Тибони и Марко Еспозито. Нападателят има едва 1 гол от началото на сезона, формата му е под всякаква критика, а за капак се сби с Джудзепе Акуаро. Показателен факт за намеренията на Йовановски е изваждането на Тибони от групата за мача с Монтана. Еспозито пък разочарова тотално, откакто е дошъл в ЦСКА. Или е контузен, или показва трагична игра в защита. Неслучайно набързо си спечели прозвището Tролей, лепнато му от феновете. Не е ясно бъдещето и на Фабрицио Грило, който дебютира едва миналата седмица срещу Славия. Защитникът ще се бори с теглото си и ако влезе във форма, ще се задържи при "червените" поне до края на сезона. Единствен от италианския квартет спокоен за мястото си в отбора може да бъде Акуаро.

Вратарят Иван Караджов също е черен в очите на Йовановски, но е възможно юношата на ЦСКА да отпадне от списъка. Почти сигурни напускащи обаче са Уилям Тиеро, Коста Янев и Дормушали Саидходжа. Засега Йовановски е засекретил намеренията да освободи набелязаните играчи, но е обсъдил всичко с ръководството.

Македонецът настоява черният му списък да остане в тайна до края на полусезона, защото се страхува от евентуална демотивация на футболистите.
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

flipicha
26.09.2010 13:21

"Македонецът настоява черният му списък да остане в тайна до края на полусезона, защото се страхува от евентуална демотивация на футболистите". ......Ех дано никои от играчите на ЦСКА да не чете статии в Уинър ,че веднага ще се демотивира като види списъка *lol*