Брутална изненада! Уест Бромич удари Арсенал като гост

18:54
Брутална изненада! Уест Бромич удари Арсенал като гост
Уест Бромич Албиън победи Арсенал с 3:2 като гост в среща от шестия кръг на английската Висша лига.

След като "топчиите" биха градския си съперник Тотнъм с 3:1 през седмицата в мач от турнира Карлинг къп, феновете на тима със сигурност са очаквали безапелационна победа срещу "асансьора" от Мидландс.

Вместо това, възпитаниците на Арсен Венгер изглеждаха доста разконцентрирани този следобед и се оставиха да станат жертва на контра атаките, които правиха възпитаниците на Роберто Ди Матео.

В 36-а минута Питър Одемвинге бе изведен сам срещу Алмуния и испанският страж спъна бившия нападател на Локомотив Москва. Реферът отсъди дузпа за "дроздовете".

Юношата на Мидълзбро Крис Брънт застана зад топката и шутира в долния десен ъгъл на вратата, като Алмуния плонжира и успя да спаси.

Пет минути след началото на втората част обаче Уест Бромич все пак успя да поведе в резултата. Джером Томас проби по левия фланг, премина през Саня, след което остро центрира топката към границата на малкия пеналт, където Одемвинге бе оставен непокрит от отбраната на "топчиите". Нигериецът протегна крак и прати топката в мрежата на Арсенал -0:1.

Три минути по-късно Гонзало Яра удвои преднината на своя тим след като получи пас от Крис Брънт и от границата на наказателното поле прати топката в долния десен ъгъл на вратата. Вина за това попадение носи и Алмуния, който със сигурност не се намеси по най-добрия възможен начин в тази ситуация.

В 73-а минута кошмарът за Арсенал бе пълен. Крис Брънт центрира към границата на малкия пеналт, където Джером Томас отблизо направи резултата класически и ознаменува своето блестящо представяне с попадение.

Две минути по-късно Саня проби отдясно и подаде за Насри, който си нагласи топката на левия крак и със силен удар матира Карсън - 1:3.

Отново Насри върна още едно попадение в последната минута, но това не помогна на "артилерията" да избегне поражението.

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Gaultier
26.09.2010 04:54

roker ти ме разби бе човек *lol**lol**lol*по луд коментар не бях чел,иначе те подкрепям и да живеее Арсенал *beer*

rokera_henry
26.09.2010 03:02

sasedq, барца вкара и на Херкулес, нали *lol* Повече от половината сайт казва, че Арсенал играят красив футбол, цял свят подкрепя това мнение, ама ти "опитвали се". Ти изобщо си нямаш понятие от тази игра. Ти само знаеш да плюеш и да нацапаш форума на даден отбор с дебилщените си.. Аз от теб един свестен коментар не съм видял, винаги са с цел да провокират и обиждат.. И като не четеш коментарите, от къде знаеш, че за теб пишат, бе, анално незадоволен кенефоводолаз с долнопробна екипировка! Аре, марш в канафката, брус! Аман от злодебили и хетърчета, които само заради това влизат в сайтове, а именно само да търсят внимание, което им липсва реално и където да покажат колко са елементарни, плоски и жалки.. Това е сайт за футбол, а не за кретенчета страдащи от грандомания и които не се интерисуват от футбол..

sasedq
26.09.2010 00:59

cesekarchetooo Брат арсенал се опитват да играят красив футбол но за мен красив футбол е резултатния.Много повече ми харесва да видя как челси или юнайтед вкартат с 3 паса голове отколкото арсенал с 100 паса в средата на терена падат от уест бромич.Фен съм на барселона те също играят с много пасове но поне вкарват голове не само на слабите ами и на добрите.

Dante_Shift
25.09.2010 23:57

абе ch0rap_001, ХИКС срещу Леванте си е издънка, както и да го погледнеш, особено след 26-27 удари към вратата на противника!

cesekarchetooo
25.09.2010 23:36

sasedq, ми братле, като пишеш глупости ква реакция очакваш? Не съм за негрите, но трябва да си сляп да не признаеш, че играят най-красивият футбол на Острова. Днес просто нямаха ден, пак бяха по-добри, доколкото разбрах, не съм гледал мача. Явно и Бромич не са слаби...

sasedq
25.09.2010 23:02

Вижте се само колко сте елементарни.Пиша ви един коментар и вие излизате изван нерви и се надъхвате да ми обеснявате кой какво играел а аз даже не ви чета дългите коментари за разлика от вас.

Fabregas_boy
25.09.2010 21:34

Абе много тъпи парчета месо има в тоя сайт.Падне някой отбор(не само Арсенал) и другите почват да лаят.Какво искате-Арсенал да сторят отново сезон без загуба ли?Ами не всеки ден е Великден.Хайде лека нощ на всички и мислете повечко. *wink*

Dante_Shift
25.09.2010 21:13

абе sasedq ти много си ги знаел мачовете! Я вземи сподели малко и с нас! Откъде черпиш ти таз енергия безкрайна? Да не си и ти Баба Ванга? И ако Арсенал не играе красив футбол, то значи ти гледаш бадминтон бе (ако незнаеш какво е това - значи незнаеш изобщо какво гледаш *joking*  *wink*. Лешник неграмотен! Целият свят казва, че Арсенал играе красив футбол, само ти не! Това, че падат, не означава, че не играят красиво...те и БарЦа играят красиво, ама падат от Херкулес *thumb_up* ебати гадния паразит си иначе! На всяка тема правиш, бахти неграмотните коментари! Да не е за първи път Арсенал да пада? Да не би Манчо не водеха на Фулам и на Евертън, та накрая все им изравняваха? Да не би и Челси да не се случва да играе слабо? Нормално е бе - то неможеш все да биеш! Ама ти понеже си метил и веднага трябваше да осереш сайта!

Crissstiano
25.09.2010 20:44

sasedq ако беше толково сигурен в победата на Уест Бромич,сега нямаше да пишеш коментари в сайта,а щеше да ходиш харчиш кинти *wink* .

Damacon
25.09.2010 20:25

Сасе си ли си Скасе ли си не те знам. Но я по добре ти гледай плуване защото е ясно че от спортове, които се играят с топка и още повече футбол нищо не отбираш. По-добрият? каде го видя ти бе изрод небесен? Че те ония минали 6-7 пъти центъра вкарали там на смешния алмуня 3 гола и голяма работа. Не било изненада, Арсенал не играели футбол вика? Ей тарикат беззъб, неможе навсякаде да се оценява футбола който Арсенал практикува няколко години на сам и ти да ми се изсереш с тъпото си мнение че нищо не правели. Върви гледай плуване и се успокой защото си пълна скръб и по добре не поствай малоумните си коментарчета в този сайт!!!

sasedq
25.09.2010 20:12

ИЗНЕНАДА ?! Вие шегувате ли се ? Каде видяхте изненада като по добрия победи ? Напълно очаквано който си е мислил че арсенал могат да играят футбол (а какво остава за красив) да почне да гледа тенис.Изненада щеше да е ако уест бромич бяха били челси като гости но срещу арсенал беше ясно те добре че вкараха без да искат 2 гола да не се изложат напълно

bobskia1
25.09.2010 19:39

3 издънки ако броим равния в Шампионска лига(за Манчо става въпрос).

gopencet0
25.09.2010 19:32

Чорап написа 2 глупости ... Челси не показа добра игра и падна това не е издьнка щото Сити не са за подценяване, а другата глупост която каза е, че Манчо още не са бьркали точно те направиха 2 тьпи равни мача срещу Фульм и Евертьн така че те са се издьнили

LAleksandrov
25.09.2010 19:26

brisi - не, вместо да им пукне шошоните , той ще подпише с още някой 6-годишен и ще се радва че е спестил 20млн. *lol*

brisi
25.09.2010 19:15

Аз освен с подценяване не мога да си го обясня.Играха си с титулярите....Адски боли ,като загубиш.Макар че У.Б.А. изобщо не играят лошо тоя сезон,какво им стана и на тях.Те хората искат да си оправят головата разлика с тях,ние падаме.....Венгера ше им пукне шошоните в съблекалнята *sad*

bobskia1
25.09.2010 19:04

Това е "безепелационна" статия.Могъщите УБА разбраха че Арсенал са се насочили към единстваната купа за която реално биха спорили през този сезон(карлинг къп)и ги биха пред собствена публика.

Ginekologa
25.09.2010 19:01

AriesBG паднахте тва е *joking* базикайте челси пак *wink*

AriesBG
25.09.2010 18:59

Ако някой е гледал мача ще е любопитно да сподели,вместо да се почва пак с едно безкрайно псуване между фенове на различни отбори

don_a4o
25.09.2010 18:59

явно фаворитите този уикенд ще търпят загуби става интересно утре ще видим Манчо и Байрн М паднаха Челси Арсенал и Тотнам паднаха а Ливера равен СРАМ СРАМ кой ли е по-добрия тим от тях и Юве хаха

flipicha
25.09.2010 18:58

Брутална?Моля ви се не умаловажаваите играта на УБА

strong4chelsea
25.09.2010 18:55

Arsenal__1886 написа:Що така не виждам нито едно прасе?? Кой знае къде са се загубили Нищо, пак сте първи със само 2 гола допуснати КЪДЕ СИ ТИ Е УЕСТБРОМИЧ МАЙ ВИ НАКАЗАХА ХАХАХАХХАХАХА ДА СИ БЕШЕ ИЗЧАКАЛ ОТБОРА ДА ВИДИШ КО ШЕ НАПРАЙ ПА ТОГАВА ГОВОРИ ХАХАХАХА