\"Титаните\" чакат приходи от билети, за да платят на играчите

11:17
\"Титаните\" чакат приходи от билети, за да платят на играчите
Футболистите на ЦСКА пак останаха излъгани, че ще вземат пари. До късния следобeд вчера те си стояха с празни джобове, въпреки обещанията на шефовете от "Титан", че ще им дадат поне една заплата.

Вместо това играчите пиха по една студена вода. Твърди се, че титаните чакали мача с Порто в четвъртък, за да вземат пари от продадените билети. От тях щели да дадат на футболистите.

В тима обаче назрява сериозно недоволство. На 5 октомври задължението вече ще стане общо от три заплати. В момента играчите имат да вземат по две, служителите в клуба по четири.

Треньорът Гьоре Йовановски се хванал за главата вчера, когато научил, че пак остават без пари. Гьорето снощи щял да вика всеки футболист поотделно, за да го пита дали ще играе както трябва довечера срещу Монтана.

В четвъртък той спомена, че всеки има право да си избере дали ще играе или не, само да си каже от по-рано. В групата отново не попадна ганаецът Уилям Тиеро, който заради забавените пари се прави на контузен, но иначе си тренира нормално. Ганаецът казал да го броят най-рано за мача с Порто от Лига Европа в четвъртък.

От немай-къде Гьорето взе в състава италианския провал Еспозито, за когото иначе не иска и да чуе.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kalinho
25.09.2010 13:52

добре и да дойдат 30 хил средво по 15 лв. = 450хил. Говорим в оптимистичния вариант. Поне 50 хил. ще са разходите за мача, 180 хил. за Трифонов, за ток още 60-70 и остават 100-150 хил. за заплати, като знам тия чужденци колко вземат само за техните няма да стигнат. Ами данъците който имат да плащат? а другите играчи който не са платени? Викам направо да го закрият и без това бъдеще нямат само агонизират.

frozzzen
25.09.2010 13:08

кой ще дойде да ви гледа бе мръсни боклуци напускайте отбора и да ви няма!!!! Боклукчии смотани !

genchooo
25.09.2010 13:03

sapiora1979, ако земеш да прочетеш статията , а не само заглавието ще разбереш *thumb_up* *lol*

leki4kiq
25.09.2010 11:42

ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА !!!!!!!! *evil* *angry* *angry*