Куп проблеми за Академик, студентите отписаха мача с Локото

10:51
Куп проблеми за Академик, студентите отписаха мача с Локото
Новакът в "А" група Академик София почти е отписал домакинството си на Локомотив София. "Студентите" са затрупани от куп проблеми преди двубоя с "червено-черните" и дори няма да могат да попълнят група от 18 играчи.

За целта старши треньорът на тима Боре Ангелов ще прибегне към услугите на юноши на клуба. Контузени за днешния двубой на "Овча купел" са защитникът Мартин Сечков, халфът Михаил Александров и нападателят Аспарух Василев, пише "Тема Спорт".

Отделно, наказан за мача със "столичните железничари" е друг от опитните бранители Петър Кюмюрджиев. Още няколко футболисти се оплакват от болежки, но от щаба на Академик се надяват, че те ще стиснат зъби и ще издържат.

Друг проблем за "студентите" е все още липсващата жълта карта на нападателя Стойко Сакалиев. Необходимият документ и вчера не бе изпратен в БФС от Полша.

Така Саката пак остана без картотека за "А" група и няма да може да помогне на новия си отбор. Както е известно, основният проблем на новака в елита е именно липсата на попадения и изявен голмайстор, който да поведе тима.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

biserms
25.09.2010 17:35

Абе незнам колко са го отписали, ама в момента е 2:0 за Академик( 33 минута ) *lol*

Resorter
25.09.2010 13:25

На тея по принцип всеки мач им е отписан *lol*