Мъри кандидат за заместник на Зума в пловдивското Юве

11:09
Мъри кандидат за заместник на Зума в пловдивското Юве
Бившият треньор на националния тим Станимир Стоилов бил мераклия да се захване с Локомотив Пловдив, твърди "7 дни спорт".

Бъдещето на Христо Бонев в тима не е сигурно, след като стана ясно, че ще отсъства известно време заради проблеми с колената. Затова предложили на Коко Динев Мъри да се захване с "черно-белите", но засега босът изчаквал. Заговори се и за Ераносян. Той обаче има наказание заради даване на допинг и е без треньорски права. Самият Бонев потвърди, че ще прекрати треньорската си дейност в клуба, докато не отшумят здравословните му проблеми.

"Имам проблеми с колената. В понеделник ще отида на преглед в две клиники в София. След като си оправя колената, тогава ще мисля за треньорския пост" заяви Зума, който официално се води главен мениджър.

Ръководството на Локо Пловдив засега не работи по въпроса с назначаването на нов треньор на мястото на Христо Бонев.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

donatelo
25.09.2010 21:21

Абе чорбари,стига сте плюли по Мъри.Много скоро забравихте,че при разгрома със 7:1 точно той вкара за цецка,че дави отсрами.

Manower
25.09.2010 19:49

Тихо бръмкалооо! гледай си цеца клеца и си мълчи! Да ама е първият трениор,които вкара Левски в ШЛ, който като ПАртизан е първият клуб от страната си играл в най-богатият турнир! Вие няма и да влезете никога,ама какво да ти го обяснявам,ти няма да го проумееш!

tenebrum
25.09.2010 12:19

*lol* нали бенката беше най големия треньор бе говеда прости,където и да отиде се осира и в Литекс и в националния.Що като е толкова добър не го купят навън хахах *cigarette*