Дните на Тибони и Еспозито в ЦСКА преброени

09:39
Дните на Тибони и Еспозито в ЦСКА преброени
За предстоящия мач срещу Монтана днес наставникът на ЦСКА Гьоре Йовановски върна в състава отстранения от групата за двубоя със Славия миналия уикенд Спас Делев.

Въпреки че от "Борисовата градина" отричат, Делев бе изваден от 18-е преди седмица заради боя си с Костадин Стоянов, който именно младокът от село Ключ провокира.

Сега пък по идентична причина изгоря италианецът Кристиан Тибони. Онзи ден той влезе във физическа саморазправа със сънародника си Джузепе Акуаро. Вероятно това е допринесло за отпадането му от групата за двубоя с Монтана, въпреки че и самите му качества са достатъчна предпоставка той повече да не помирише терен.

Според запознати, Йовановски вече е казал на ръководството на ЦСКА, че занапред няма намерение да разчита на Тибони. Италианският нападател заедно със сънародника си Еспозито на този етап са най-големите разочарования в червената селекция, пише "Тема спорт".

Двамата получават високи заплати и очакванията към тях бяха големи. Те обаче с нищо не показват, че могат да помогнат на армейците. Дните на Тибони в ЦСКА са преброени и най-вероятно oще през зимната пауза в шампионата червените ще се разделят с него.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Resorter
25.09.2010 13:22

Да си ходи в Аталанта да им мие автобуса. Кретен.

leki4kiq
25.09.2010 11:46

ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА !!! *evil* *angry* *angry*

Kalinho
25.09.2010 10:19

пак много се задържаха *smile* колко 2 месеца изкараха ли ?