Левски пази Гара и Жо за Спортинг

09:11
Левски пази Гара и Жо за Спортинг
Треньорът на Левски Ясен Петров обмисля да запази Гара Дембеле и Жоазиньо за мача със Спортинг Лисабон от Лига Европа идния четвъртък.

Ясен и Гонзо са амбицирани Левски да се представи силно на "Жозе Алваладе" и по тази причина ще дадат почивка на двама от най-силните играчи. Те най-вероятно няма да бъдат титуляри утре вечер срещу Берое на "Герена".

Дребничкият бразилец Жоазиньо получи контузия в мача срещу Черно море, но вече е здрав и тренира наравно със съотборниците си. Въпреки това Ясен Петров иска да го предпази от евентуални контузии преди изключително важния мач със Спортинг. На мястото на Жо се очаква да играе Даниел Младенов, а по дясното крило ще се появи младият Александър Киров. Другият вариант е да видим дебют на новото попълнение Андвеле Слори.

Подобна е и ситуацията с Гара Дембеле. Нападателят също получи няколко зверски балтии в двубоя с варненци, но вече е възстановен. На негово място вероятно ще почне Исмаил Иса, който също се представя много добре от началото на сезона.

В мача срещу Берое като титуляр ще излезе Христо Йовов, който последния месец лекуваше травма. Халфът има нужда от игрова практика и поради тази причина се очаква той да бъде избран за партньор на Сержиньо Грийн в центъра на терена.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация