Борисов: Матеус най-много да се ожени още веднъж

20:40
Борисов: Матеус най-много да се ожени още веднъж
Премиерът Бойко Борисов изрази съжаление, че се е стигнало до избора на Лотар Матеус за треньор на националния отбор по футбол на България. Премиерът коментира темата пред български журналисти в Ню Йорк, където участва в сесията на ООН.

Ние винаги смятаме, че някой чужденец е по-добър от нас, каза Борисов.

"Най-много Лотар Матеус да се ожени още веднъж в България! За съжаление, ние сме свикнали винаги да се покланяме пред чужденците. Аз мисля, че и Стоичков, и Пенев като кандидати и много други български треньори, и Марков, ако щете - по никакъв начин не отстъпват, мисля че са и по-добри. Но нека му пожелаем успех. Аз мисля, че в същото време Боби Михайлов нямаше друг изход освен да вземе чужденец - толкова много лагери се създадоха, че това му беше единственият шанс. И аз като всички запалянковци - надявам се да успеят".
 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

krasenco
25.09.2010 09:56

Абе що направо Бойко не стане треньор *lol*

rokera_henry
25.09.2010 04:01

Исках да кажа Иван Иванов - 15ти номер в нац. отбор.. Ама то все тая.. слаба работа...

rokera_henry
24.09.2010 23:04

Абе, пичове, вие не мислите ли, че камата прави същото? До колкото помня той налагаше имена като Иван Стоянов и не знам си кой още, които изобщо нямат място на терена.. И той беше на този пост и се видя колко можем.. А истината е, че дори и тримата - Моуриньо, Алекс Фергюсън и Венгер да водят националите ни, пак ще ни пердашат всички... Просто поколението ни е смотано явно, нямаме и бази като хората, защото ги окрадоха, нямаме и юношески школи като хората, защото и там се налагат връзкарчета, а талантлвите момчета се отказват, защото няма смисъл да си чупят краката, като нямат връзки.. Така че не е причината в треньора..

altona
24.09.2010 22:27

Той не знае ли , че Марков има издаден вълчи билет от Перуката *cigarette*

ceco26
24.09.2010 22:00

КАМАТА!!! *stop* Ако не друго поне ще говори правилни езика. *joking*

Notlike
24.09.2010 21:41

Ами, да си кажем честно, Бойко е прав. Просто няма смисъл да залагаш на чужденец, след като и българин може да се справи. Друг е въпросът, че този българин не трябва да е някой нещастник от А група, а доказано име, на което не му пука за баджанаците - какъвто е Стоичков *smile*