Байерн Мюнхен ще опита да вземе Пепе Рейна през зимата

19:30
Байерн Мюнхен ще опита да вземе Пепе Рейна през зимата
Германският шампион Байерн Мюнхен ще отправи оферта за испанския страж на Ливърпул Хосе Рейна през януари, съобщава "Дейли Мейл".

28-годишният страж е смятан за един от най-добрите вратари в света и е един от най-постоянните играчи на мърсисайдци. Първи избор на вратата на баварците пък е Ханс-Йорг Бут, който е на 36 години, но Байерн ще се опита да вземе Рейна или стража на Шалке 04 Мануел Нойер.

Рейна, както Фернандо Торес, не са много доволни от положението на "Анфийлд" и ще бъдат изкушени да напуснат Ливърпул през зимата. Изданието твърди, че от Байерн Мюнхен са приготвили около 17 милиона паунда за Рейна.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ceco26
25.09.2010 08:45

А дадох пример с манчо, защото и те имат тъпи собственици и според мен точно съра с опита си ги спасява.

ceco26
25.09.2010 08:43

Май не ме разбрахте. *sad* Как мислиш щеше да е с манчо положението, ако не беше сърчето, ами се редуваха мениджъри, които на кръст печелят 1-2 трофея? *wonder* И да нямат достатъчно пари за трансфери... А, ако Бербо, Руни, Нани, Видич /а и още 1-2ма/ решат да напуснат дали манчо ще има някакви успехи или ще стане като Пуул сега? Просто един гранд не може да е гранд без да има наистина добри футболисти, които да правят разликата в класите. В момента Ливърпул имат добри играчи, но и няколко среднодобри играчи, които не са за този клуб, а те играят роля в играта на отбора, отделно че сега Рой още не може да комплеткова отбора, както иска, а самит отбор някакси не показва добрата игра, на която е способен.

koev123
25.09.2010 00:47

Торрес и Рейна в Бауерн за около 70-80 милиона,който Баварците без абсолютно никакъв проблем на този етап могат да извадят и Бауерн става най-добрият отбор в света.Чул ме Господ хаха!

play_for_fun7
25.09.2010 00:00

ceco26 - продължават ли с тая игра , нищо ама нищо хубаво не ги чака *wink* а Торес и Рейна едва ли са толкова лоялни за да си "губят" времето и да не печелят дори и елеменатарен турнир и съм 99% сигурен че обмислят вариант за друг отбор *thinking*

ceco26
24.09.2010 22:09

Пфффффффффффффффффф... 1. Рейна ми е известно, че е лоялен към клуба, а и има договор за още 3-4 години с Пуул. 2. Торес също имаше подписан миналата година договор. 3. Епа на къде ще тръгне този велик клуб, ако няма класни играчи, които да вдигнат нивото на играта? *wonder* *sad* Имат добра история и е съществено този факт да не се забравя и да се запазват и привличат нови класни играчи, така че...съмнявам се и на Торес или Рейна да им се иска да са с допълнителен принос към лошата ситуация на клуба. Трябва да им е ясно, че те са настоящето и бъдещето /в следващите няколко сезона/ и трябва да осъзнават, че носят отговорност към клуба и феновете. Проблема е във привличането на още като тях класни играчи и времето за резултат.