Черноморец излиза срещу Славия за победа на всяка цена

14:18
Черноморец излиза срещу Славия за победа на всяка цена
"Футболното общество може да очаква хубав мач с много емоции. Славия играе  хубав футбол, който импонира и на нас. Надявам се да се получи спектакъл, добра атракция за публиката. Дано стадионът да е пълен, защото на 100 процента ни трябва подкрепата от трибуните както за този, така и за останалите мачове", заяви мениджърът на Черноморец Бургас Красимир Балъков.

Той не се притеснява от малкото голове в актива на неговия тим, тъй като по думите му ефективността е по-важна от атрактивността. "Футболът се брои на голове и на точки. За 7 мача сме допуснали само два гола. Нещо, с което друг отбор не може да се похвали. А дали ние ще вкараме един или два гола не е толкова важно. По-важно е да вкараме един гол повече от противника. Сега сме ефективни и ако запазим постоянството си, ще станем атрактивни и ще бележим повече голове. И сега хората в Бургас едва ли могат да се оплачат, че не сме били атрактивни. Срещу Левски например вкарахме два гола и направихме още няколко пропуска", каза още Балъков.

"Акулите" нямат проблеми с наказани или контузени футболисти. Липсват само възстановяващият се по специална програма в Германия бразилски централен бранител Габриел Атц и конгоанският национал Лис Мутис, който още не е дошъл в Бургас, защото все още не му е издадена работна виза. Георги Андонов пък е с леко мускулно разтежение, което ще отшуми до мача.

"Познавам отлично Славия и амбициозния треньор на тима. Имат ядро от 5-6 основни футболисти, които са много качествени. В средата на терена и в атака са много хармоничен отбор", посочи Балъков и отличи индивидуално Николай Божов, Галин Иванов, Георги Христов и Даниел Пеев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация