Сър Алекс: Таблоидите могат да съсипят дори и Рууни

10:50
Сър Алекс: Таблоидите могат да съсипят дори и Рууни
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън заяви, че на Уейн Рууни му е трудно да се концентрира, тъй като цялото медийно внимание е съсредоточено върху нападателя.

Рууни е в заглавията на вестниците през последните седмици, но не заради футболните си качества, а поради разкритията за личния му живот. Англичанинът има едва един гол за Юнайтед през този сезон, а мениджърът му смята, че той е психически изтощен.

"Не вярвам, че той има проблем с увереността, но момчето най-сетне започва да осъзнава какво внимание е съсредоточено върху него като човешко същество", сподели Фъргюсън.

"Той разбира какво значи да си в центъра на вниманието по причини, различни от тези свързани с футбола. Не мисля, че той може да завие зад ъгъла, без да има поне една камера, която да го снима. Той не може да се отърве от папараците, а един млад човек не иска това. Иска да играе и да се наслаждава на футбола си, без да привлича такова внимание, защото това е много изтощаващо. Той иска да играе със свобода, но таблоидите могат да съсипят всеки", добави шотландецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kalinho
24.09.2010 22:42

нека му на Маймуни, да му се върне за неспортсменското поведение. В колко мача случайно настъпваше паднал състезател, колко пъти влиза отзаде без да се цели в топката. А да не говорим за късмета който вадеше може би 3/4 от головете му бяха чиста проба късмет. Е всичко се връща *beer*

AriesBG
24.09.2010 17:43

Миналата година същата участ имаха Ашли Коул и особенно Джон Тери.Тогава Коул беше контузен но Тери също яде попарата на вестникарите.Определено мога да кажа че се отразява на играта ,няма такова перде което да не му пука въобще.Освен Белами ,можеби.

fackelmann
24.09.2010 14:28

Ако питате мен по добре да не се оправя ,защото САФ ще почна да налага пак него Вместо Бербо Без значение от формата в която се намира Митко ....
Не съм Фен на Манчестър ,но ще съм искренно радостен ако Бербатов стане голмайстор на първенството тази година ....

krasenco
24.09.2010 13:07

Дано да се справи по-добре от Бербо!Имам впредвид още този сезон да започне да мачка*smile*.Миналия сезон основната причина за лошото представяне на Бербатов беше точно тази.Добре,че този сезон тръгна добре за него и натрупа самочувствие,а когато той играе със самочувствие,няма кой да го спре.

Gogata85
24.09.2010 12:16

дано се справи така както и Берба се справи с напрежението свързано с медиите. *party* айде Рууни ако и ти се развихриш както миналият сезон няма да има кой да ни спре *beer*