Матеус вика хората на Мъри за мача с Уелс

08:55
Матеус вика хората на Мъри за мача с Уелс
Първата задача на новия селекционер Лотар Матеус е да изпрати повиквателните за мача с Уелс на футболистите ни, които играят зад граница.

Очакванията са той да не прави големи проблеми в сравнение със състава, на който разчиташе Станимир Стоилов за двубоите с Англия и Черна гора.

Най-сериозните въпросителни са свързани с това дали Матеус ще повика пренебрегвани по-различни причини напоследък играчи като Иван Стоянов и Валентин Илиев. Не е ясно дали ще получат шанс Илиян Стоянов, Георги Пеев и Захари Сираков, които бяха част от плановете на Мъри.

Лично президентът на БФС Борислав Михайлов се зае да помага на Матеус. Вчера шефът на родната централа, освен да представи немеца пред медиите, участва и в дълго съвещание заедно с легендата и помощника му Цанко Цветанов.

Двубоят с британците е насрочен за 8 октомври, а според изискванията на УЕФА поканите до състезателите трябва да бъдат получени от клубовете им до две седмици преди срещите. Лотар Матеус е бил запознат със списъка на всички наши футболисти, които в момента играят зад граница и е получил актуална информация за формата и статута им в съответните отбори.
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cska_npacema
24.09.2010 17:50

Nikinson, Матеус вика хората на Мъри за мача с Уелс! Лично президентът на БФС Борислав Михайлов се зае да помага на Матеус. Лотар Матеус е бил запознат със списъка на всички наши футболисти, които в момента играят зад граница и е получил актуална информация за формата и статута им в съответните отбори... *thumb_up* Това е работа в екип. *thumb_up* Ще се радвам напук на такива като теб, родата на Михайлов да са ключови играчи в победите на националния отбор на БЪЛГАРИЯ *beer*

Kalinho
24.09.2010 13:24

който и да бяха взели за тренъор от Бг щеше да има против. Викат Бала - добре като играч беше супер. Ама като тренъор кръгла нула. В чужбина колко пъти се дъни. В Черноморец кво прави с най - големия дюджет постоянно мъкни някви чужденци и нищо със слабите отбори се дъни като играе с някой силен играе опълченците на Шипка и ако стане стане, и накрая пак 5-6 с най - големия бюджет трябва да е поне 1-2. Който и да вземат от Бг винаги едните ще са против. Така е по - добре за сега. А за Иван Стоянов пълна дупка е тоя. Благой уж се е оправил той ще е от дясно.

krasenco
24.09.2010 13:02

Kalinho този път съм съгласен с теб *smile* И аз въпреки,че съм от Цска,мисля,че Ники Михайлов е най-добрия вариант!Не се представя лошо,а и е млад.Представянето му няма нищо общо с това,когато беше в Левски.Лощото в случая е че Боби пак се меси в работата на треньора,а това никога не води до нещо добро!Трябва също според мен Матеус да извика и Иван Стоянов,когото да пуска като атакуващ халф,защото точно този пост ни е слаб,тоест на мястото на Чавдар Янков.Друг е въпросът,че според мен точно сега не трябваше да се взема чужденец!Трябваше да се гради отбор от млади футболисти за следващите квалификации.Пример-отзад Ники Михайлов на вратата,пред него Иван Иванов и Иво Иванов примерно,отстрани с Манолев и някой друг на мястото на Миланов и защитата ще се получи,ако се обиграят.

Kalinho
24.09.2010 12:03

абе вие сте много жалки, кой да е вратар - Иванков се отказа. Кой да варди сега, кажете вие разбирачите. Никиту е титуляр в шампиона на холандия. Кой да е на негово място караджата който вече играе само в дискотеката или примерно оня чавдарчето дето е колко 1 и 90 и го прехвърлиха от халите, той ли да е? Или оня шерифа видяхме го и него 2 мача и до там. А десен бек кой да е имаме двама Манолев и Миланов другите са гола вода

didaka_88
24.09.2010 11:48

Май пак Ники Михайлов, Живко Миланов и техния баща ПЕРУКАТА ще продължат да излагат Българския народ *thumb_up*

gutito1964
24.09.2010 10:52

вънка перуката и цялото ръководство матеус е треньор средна ръхка но поне може вкара дисциплина в отбора която ни липсва но щом почват още от сега да мусе месят в работата нищо няма да направи

Omen
24.09.2010 10:08

шом Перуката ше му помага ми е ясна работата,пак ще се играе по ''плешивата свирка;

Nikinson
24.09.2010 09:21

Матеус вика хората на Мъри за мача с Уелс ! Лично президентът на БФС Борислав Михайлов се зае да помага на Матеус.... *thumb_up* Коментарът е излишен...перуката пак си уреди родата *lol* Тоя явно няма да си тръгне с добро и ще има дърво *beer* !