Палермо записа важен успех като гост на Ювентус

23:35
Палермо записа важен успех като гост на Ювентус
Палермо победи Ювентус с 3:1 като гост в двубой от четвъртия кръг на Серия А.

Гостите откриха още във втората минута след атака, пробила през центъра отбраната на Юве. Иличич пусна извеждащ пас за Пинила, който веднага стреля силно, Сторари изби, но топката попадна у връхлитащия Пасторе. Аржентинецът шутира с левия крак в тялото на вратаря на "бианконерите", като топката мина под ръцете на Сторари и влезе в мрежата - 0:1.

След това попадение сицилианците се дръпнаха в своята половина и очакваха атаките на торинци, които изглеждаха зашеметени и често бъркаха при подаванията си в центъра на терена.

До края на първата част "бианконерите" не създадоха нищо по-интересно пред вратата на Сиригу, а в 42-а минута те бяха съвсем близо до това да получат и второ попадение във вратата си. Иличич и Пасторе комбинираха добре помежду си на границата на пеналта на Юве, като аржентинецът бе изведен сам срещу Сторари, след като Мота се подхлъзна и не успя да пресече паса. Пасторе шутира покрай вратаря с десния крак, топката летеше в далечния ъгъл, но страничната греда се оказа важен съюзник на домакините и те се спасиха в тази ситуация.

В следващата атака Куалярела и Дел Пиеро разцъкаха на бързи обороти и капитанът на Юве бе оставен непокрит на около 20 метра от вратата. Легендата на "бианконерите" отправи мощен снаряд с десния крак, като Сиригу направи блестящо спасяване с една ръка и отклони топката в напречната греда, а след това тя излезе в корнер.

Изходът на мача бе решен в 62-а минута, когато Пасторе стреля от далечна дистанция, Сторари изби, но топката попадна в Иличич, който от границата на наказателното поле шутира и вкара за 2:0.

Пет минути преди последния съдийски сигнал пък защитникът Бово направи резултата класически с шут от пряк свободен удар. В следващата атака Мота центрира отдясно и Якуинта с глава вкара почетно попадение. Така Палермо постигна комфортен успех с 3:1 и даде признаци, че лошият старт на сезона е вече минало.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

popi84
24.09.2010 16:14

Какво искаш да разказвам за Калчополи, дане беше преди 30 години, няма да кажа нещо по различно от случилото се. Просто Ювентус беше на върха в Италия, видя се и след триумфа на Скуадра адзура, 50% бяха играчи на Юве + бивш техен треньор, или и 2006 мачовете на Италия бяха купени? На някои му беше писнало почти всяка година Ювентус да е шампион и реши да го промени със скалъпени телефонни обаждания, и подхвърлени доказателства. Морати е един от най-богатите хора в Италия и е обществена таина, че е гъст с магията, именно по стечение на обстоятелствата тои бе най-печаливш от цялата тази история, защото клубът му моментално се сдоби с така жадуваната титла, за която беше пръснал милярди и все не я получаваше и не само!!! И в момента когато Ювентус се върнаха в Серия А и започнаха веднага да мачкат наред, и погледнаха в на Интер шампионската титла, изведнъж като с чук се сриваха на 3-то 5-то и 7-мо място!!! Прогнозирам, че тази година ще е още по катастрофална!!!

Leader77
24.09.2010 15:20

Попи я разкажи за "КАЛЧОПОЛИ" и как Морати е виновен, че хванаха дъртата и мулан в купуване на мачове и съдии ортобордук такъв *lol*

excille
24.09.2010 09:45

Илич, Иличи, Иличич winner спешна нужда от редактор имате, или поне научете футболистите на Палермо

popi84
24.09.2010 09:29

Абе паляци, аз ли не разбирам кво става? фен съм на Юве от 89-та, и съм го виждал в какви ли не светлини, не ми говорете, че това е Ювентус и, че някои не стои зад това отбора ми да е в такова положение. На мен ми е 100 пъти по гадно от вас като гледам как се гаврят с него шматки такива. Не знам вече какво е необходимо за да се надигне, когато влезе пак в Серия А веднага започна да е фактор в първенството, и веднага беше приземен от фактори непонятни за мен. Единственият печеливш от това му състояние е Морати, говорете си квото щете Лузъри!!!

Alcaida
24.09.2010 07:45

Хахаха, тотален SAD за "Старата шибантия" *lol* Усещате ли как "хегемона" в Италия няма мърдане от върха *smile* Отново ще сме шампиони без грам конкуренция *thumb_down* Милан, Юве и Рома са пълни трагежници - тях ги отписвам *wink* Освен Сампдория да се бори с Интер за титлата (хахахаха)

Leader77
24.09.2010 01:45

хахахаххаха попи ти си паляк *lol* Морати стои и зад нападенията в Киргизстан и поскъпването на петрола, както и за смъртта на Майкъл Джексън *lol*

popi84
23.09.2010 23:43

Това беше последният пирон в ковчега!!!! Край, Ювентус трябва да бъде закрит като клуб поне за година, докато се намери спонсор влиятелен колкото Морати. Тои стои зад падението на торинският гранд,няма логика с нов треньор, с такива играчи, с класа и име на велика футболнба сила, ти да се предстаявш толкова отчаиващо срещу най-посредствените отбори в цял свят!!! Не знам какво да мисля, вече нищо светло не чака Юве.