Гьоре Йовановски: Тибони и Акуаро ще бъдат глобени

20:22
Гьоре Йовановски: Тибони и Акуаро ще бъдат глобени
Старши-треньорът на ЦСКА Гьоре Йовановски заяви, че Кристиан Тибони и Джузепе Акуаро, които се сбиха преди няколко дни, ще бъдат глобени.

Йовановски даде традиционната си пресконференция преди поредния мач от "А" група срещу Монтана:

"Не подценяваме отбора на Монтана. Мачът трябва да бъде на високо ниво. Имаме контузени футболисти, предимно в защитата. Костадин Стоянов вероятно ще пропусне мача с Монтана. Получил е контузия. Днес ще премине медицински прегледи и ще стане ясно колко сериозна е контузията му", сподели македонецът.

Специалистът обсъди и обстановката в отбора и нещата случващи се около тима: " ЦСКА ще излезе по-силен от кризата, в която се намира в момента. Това може да стане с много работа. Изиграхме силен мач срещу Бешикташ, а със Славия се представихме слабо. Това значи,че футболистите не са подготвени да играят в сгъстен цикъл, два пъти в седмицата. Има футболисти, които са титуляри, но не могат да издържат цял мач."

"Вчерашният сблъсък между Тибони и Акуаро е сблъсък между характери. Те ще бъдат глобени. При втори такъв случай глобите ще бъдат още по-строги. В много отбори има проблеми, но когато имаме мач трябва да се мисли само за него. Проблемите остават настрана. Приемам критиките на журналистите, но имаме четирима контузени защитници, който е здрав той ще играе. Вярвам в ръководството, феновете и футболистите", завърши Йовановски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

atletico_manutd
23.09.2010 22:01

нещастните прасета тряаа да са във В група *wink* мама им недодялана прасешка ..... чорбари тъпи

dani7273
23.09.2010 21:57

ще им удържат от неизплатените заплати