Окончателно: Бербатов никога повече нямало да играе за България

17:42
Окончателно: Бербатов никога повече нямало да играе за България
Димитър Бербатов никога няма да се върне в националния отбор по футбол, каза пред репортер на БТА източник от най-близкото обкръжение на нападателя.

"Димитър Бербатов никога няма да се върне в националния отбор", каза пред репортер на БТА източник от най-близкото обкръжение на бившия капитан и голмайстор-рекордьор на България.

Това стана минути след пресконференцията, на която германецът Лотар Матеус бе представен като селекционер на българския национален отбор по футбол.

"Митко никога няма да се върне в националния отбор, каза източникът, който помоли да не се цитира името му. Мотивите? Просто Митко е обиден на някои хора. . ."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

HH7186
24.09.2010 16:22

Gogata85-Благодаря за добрите думи.Аз си мислех,че народа е изперкал,но явно все още има хора в тази държава,които разсъждават трезво,за разлика от тези,които не виждат по далече от носа си *wink*

HH7186
24.09.2010 16:15

Vratarchety,Приятелю,ето и малко отговори щом искаш:
Как да играеш в национален отбор на държава,в която:
Картотеката на един юноша/дете/струва 10лв /за справка личната карта издадена от МВР е БЕЗПЛАТНА/,съдийските такси са около 120лв на мач често плащани от родителите,терените на които играят децата са ниви,без вода ,без ток ,дори и без съблекални,талантливите и надарени деца са пращани в трета глуха, знаем за чия сметка.Парите от наказания и картони на мъжките отбори,които по мои сметки само за "В" групите са около 100000лв вместо да се върнат за детския футбол както е по наредба ,и те отиват в трета глуха.Помисли си приятелю,какво е дала НЕ Родината, а тези,които управляват футбола ни,че да им се чувстваш длъжен да играеш за тях,да метеш осраните им пътеки.Това е мое мнение,не ангажирам никого с него ,просто имам право и желание да го споделя.И накрая за новия Национален отбор,ако Матеус въобще мисли да променя нещо има една приказка,която всички я знаем,която колкото е стара, толкова е и вярна"Със стари курви нов бардак не се прави"/Ще ме извините за езика/

red_devil17
24.09.2010 15:50

mero73 - 3 гола в 20 мача ? Я пък включи птичия си мозък и пресметни по колко гола се падата на мач за Националния на БЕРБО ? Аз го пресметнах , че се пада г/д по гол и половина на мач ! Я вземи се скрий някъде мишок и относно твърдението , че не е голям , представи си ако той не е голям , ти к'во ще си ? Сигурно някакво микроскопично подобие на живот !

mero73
24.09.2010 14:28

Хайде стига с този набеден футболист....велик голаджия-вкарва на 20 мача по 3 гола и е голямата работа.....радвам се ,че не е в национала,то снего и без него все едно ...е поне без него няма интриги и отбора не се ангажира да играе само за него....абсолютерн лигоч...обиден бил...абсолютен женчо....

denimirr
24.09.2010 13:09

По добре.. и аз бих постъпил така след като половин България те плюе след всеки мач , а след това се молят да се върне защото виждат че още по трагични без него...

red_devil17
24.09.2010 12:39

MeToDueB - Ти си сигурно най-здравомислещият човек в този сайт , ЧЕСТНО ! В този сайт съм се нагледал на к'во ли не , компютърни биячи , псевдо футболистчета , мега скинари и всякви боклуци , броящи се за разбирачи ! Гледам от няколко дена как защитаваш БЕРБО и как винаги вадиш факти с които ги затапваш тотално и те ограничените птичи мозъци , просто млъкват и унемяват ! Ако поне малко се увеличат не само тук , а и в БЪЛГАРИЯ , здравомислещите и уважаващи успехите на другите хора , като теб може и някога да се измъкне държавицата ни от тоталната мизерия в която се намираме *thumb_down*

xecutable
24.09.2010 12:34

@ali4eto "САС ОТКАЗВАНЕТО СИ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ТОИ СЕ ОТКАЗА ДА БАДЕ БАЛГАРИН." За мен пък е срамно да има хора като теб които да пишат Българин с А.

С отказването си от националния, Бербатов изявява знак на простест към корупцията в шампионата ни, към слабата игра на отбора ни, към задкулисните игри на БФС и прочие.

Спирам да ти обяснявам тъй като гледам че имаш 3 поста, кои от кой по-тъп и неграмотно написан.

Така е като бягате от час келеши малки.

red_devil17
24.09.2010 12:29

ali4eto - Ти си сигурно най-ограниченото и глупаво създание , появявало се някога на нашата планета ! А за другите хейтърчета няма какво да кажа , вечно ще си останат на чикий и ще хапват хляб и сперма за закуска , обяд и вечеря , а по това време берба ще си кара бавареца и вие най-много да му направите един минет за без пари !

Kamakatsu
24.09.2010 12:23

1-во искам да ви питам вие какво сте направили за България че да вините Берба че не бил патриот ???
И 2-ро Берба е голям футболист е голям патриот точно защото не се съгласява с това ръководство, да се проповядва такава политика в бг футбол !! *thumb_up*

Notlike
24.09.2010 11:22

Умният човек не пада на нивото на завистниците и нещастниците, затова и Бербо няма да се върне.

Mirabo
24.09.2010 10:34

Бербатов се отказа от България,без да назове причините за това!Не смятам,че постъпката е коректна спрямо родината и народа си.Мисля,че не трябва повече да се занимаваме с това лице.Ние сме осем молиона и трябва да приемаме нещата с достойнство,а не да се молиме на тоя и ония!!!И след време,когато славата си тръгне,ще го видиме,къде ще ходи!Той вече е дърво без корен и сам си го избра.


BeSeTzT
24.09.2010 08:38

хем е "окончателно", хем "нямало да играе"...

viceprezidenta
24.09.2010 08:06

Да не се връща там да си остане! Бербатов е палячо,който забрави от къде е тръгнал ! *wink*

sanguinary
24.09.2010 04:47

Да е живо и здраво момчето, още хиляда гола да вкара и да вземе златната обувка и топка, но за мен той си е просто футболист на Манчестър.
Изборът му беше да загърби България и знамето, а това предполага, че няма как да очаква, някой българин да се гордее с него, на национална основа.
Бил се отказал за това, бил се отказал за онова, сърдит бил, ок, негов филм. Ако се гордея с някой, то това е с тези, които правят всичко по силите и възможностите си, да защитят честта на България, на терена. Вярно, много им се пречи, но това ги прави още по-големи бойци.
Сърдит бил на този, сърдит бил на онзи, отказвал се бил. Той и на съра се сърдеше, а и бая го спрягаха като излишен, ама нещо не чух да намеква за отказване.
Тези примери, са достатъчно красноречиви, поне според мен.
Мога само да се радвам, че когато сме били под турско, не е имало много като Бербатов.
Късмет на всички.

MeToDueB
24.09.2010 01:20

аз разбирам поне малко да бяхте някакви .. ддз там псевдо футболисти от бг кочината, да ви знаем имената поне да критикувате с право .. а вие някакви жалкарчета прости си седят пред пс-тата, цял ден ядат мак доналдс и цъкат фифа и си мислят, че света се върти около тях и гледат да имат някакво мнение .. колкото и да е глупаво

MeToDueB
24.09.2010 01:17

А БЕрбатов си го хранете колкото си искате, но се замислете за секунда той къде е, а вие къде сте. Той какво е постигнал, а вие какво ще постигнете (ама в реалния свят) .. Вие сте големи бААЛгари бе .. земете се научете да пишете, че в махалите гледам не са ви научили много добре, нали сте тръгнали да ставате по-големи от Бербатов *lol* Смешници такива .. вземете критикувайте тези, които заслужават критики, а не този който е най-добър, най-напред и т.н .. все трябва да сриваме постигналите нещо ли .. дреме му, дано не се връща само да си съсипва нервите и самочувствието с тоя жалкарски отбор

MeToDueB
24.09.2010 01:16

но бързо забравяте те какви ги вършат, а храните Бербатов, като че ли сме големия отбор .. другите много добре играят, вкарват, а той не вкарва нали .. а тези мишки Илиян Стоянов, Иван Иванов и др-те компаси .. те няма да се откажат, не защото са големите патриоти и много им дреме, а защото това е единственото място на което могат да се изяват и са склонни да понасят критиките, да ги скапват психически, само и само да са национали, а Бербатов знае през какво е минал, от каква кочина е тръгнал и до къде е стигнал. Знае какво може, знае къде се намира и е здраво стъпил на земята .. писнало му е вече той все да е виновен. Той каза, че се маха за да даде шанс на по-младите, е видяхме ги младите Божинов .. всеки мач контузен и останалите "футболисти" .. добър облик има националния в момента, надявам се да сме последни и се моля да сме последни, за да запеете пак друга песен накрая.

MeToDueB
24.09.2010 01:14

колко прости хорица има .. хранете си бе мишки, Бербатов няма да прочете какво му пишете, а ще си гушка милиончетата, а вие ще ходите да ровите по кофите .. нормално е да има завист в такъв случай, разбирам ви. Кой имаше по-добри мачове за националния бе ? Нали ги гледам сега .. не могат един пас да вържат, няма човек който да мисли на терена, да организира играта, да поиска топката .. кой е дал повече на националния от сегашните ? Георги Пеев, Илиян Стоянов, Иван Иванов, Живко Миланов, Чавдар Янков, Ники Михайлов, Божинов ??? КОЙ ?? Един Марто имаше 2 силни мача срещу Румъния за 2 минути чудо с 2 гола и над Холандия, да не би някой някога да е направил нещо повече от Бербатов, който беше лицето на българския футбол, играчът който знаеше какво се прави с топката, знаеше къде да я иска, бореше се, мъчеше се .. поне аз това видях от него и ми е малко мъчно, че няма да играе за националния, но го подкрепям изцяло, защото не го заслужава тази долна държава. Колко много плюем по Иван Иванов например, по Илиян Стоянов ..

nCuXonaT
24.09.2010 01:03

HH7186, напълно съм съгласен с теб! *thumb_up* *beer*

ali4eto
24.09.2010 00:36

аз сам против да се варне тои потапка странатаси сас напускането неискаме изменици в Балгария да си ебе мамата по англия и тове тои се отказа от националния така се отказа да баде Балгарин тои предаде странатаси ето какж балгарине видя 2 лева пове4е и стана голямата раобота боклук *angry*

ali4eto
24.09.2010 00:31

буклук е бербатов мамаму да еба какв балгарин е тои а какв като е в манчестар за какв се мисли само за неголи има критики а за вси4ки има ам се пражи на голямата работа твае боклук това не балгарин като добра играч тои трява да помага на страната си а не като малко мо потрагна в манчестер и да се надига копеле тва немога радвахсе че му потрагна но вече го мраза и то мн истинския маж се бори за родината си до краи в добро и лошо за мене е боклвк над буклуците

Vratarchety
24.09.2010 00:26

HH7186 ти не виждам да си дал някъде отговори а само въпросите който макар и реторични изобщо не подсказват какво трябва да направи - еми много просто да пуснат една анкета за ДА/НЕ -Аз съм против него един футболист който не дава всичко от себе си за страната си няма място в отбора.

pipi78
24.09.2010 00:16

Ако и с вас се отнасят така ,както се отнасят голяма част от т.нар. фенове на нац.отбор и една не малка част от журналисти в българия,и като добавим факта че в отбора се канят футболисти като З.Сираков,Ил.Стоянов,Г.Пеев и др. сигурен съм че и вие ще се откажете от националния.

Gogata85
24.09.2010 00:13

HH7186 ти си дал най-смисленият коментар. евала че все пак са останали мислещи хора в тази държава а не само завистливи копеладаци като мадото и fcb_spain. изобщо не му трябва на Берба да се връща в тази пасмина събирана от кол и въже която срами името на България. и Божинов и Марто Петров трябва да се откажат. Футбол в България вече няма. видя се наскоро как се съсипват юношеските школи( на фокус беше тази на ЦСКА,но трябва да сте много малоумни да не се сетите че навсякъде е така)

donatel0
23.09.2010 23:58

С един боклук по-малко в националният и без това до като разкарваше националната фанелка нищо не правеше.Нови млади хора трябва да играят ,а не пенсионери.

veteran
23.09.2010 23:21

хахаха направо си играе с държавата *lol*

betelina
23.09.2010 22:59

митко може да си прави каквото поиска *thumb_up*

HH7186
23.09.2010 22:25

Да се върне ли Бербатов?Да или не?Прочетох доста мнения и недоумявам, как може да има такива олигофрени/явно образователната ни система съвсем се е скапала/,които пишат всякакви глупости от рода на "ако си патриот","националния те направи футболист","как ще ги зареже в този момент"и т.н.
За да си отговорим на горния казус,първо трябва да си зададем няколко важни въпроса:
1.Дали отбора е НАЦИОНАЛЕН или е семеен?
2.Дали въобще е отбор или борса с евтини ментета и стока втора употреба?
3.Дали "милеещите"за родния футбол не милеят най-вече за собственото си живуркане, и по този начин убиват футбола в Родината ни.
4.Дали Бербатов не постъпи мъжки и не се показа като патриот,отказвайки да бъде съучастник в това убийство?
5.Последно, дали тези,които плюят по Бербатов и се определят като като футболни спецове,са се събличали по гащи някъде другаде освен пред жените си и майките си?

fena_man_utd
23.09.2010 21:54

Големи примати сте всички тука.За какво да седи и да играе Бербатов след като не го уважават?Трябва да си или луд или мазохист,за да търпиш непрестаните,псувни,пугатни и неблагодарности по свой адрес.Хубаво е направил като си е тръгнал и да не обръща гръб назад.Нека му се молят,колкото си иска,ако се върне тогава ще докаже,че е нищо,но в неговия случай това е просто химера да го направи.

Paunoff
23.09.2010 21:33

Мъжка постъпка ли е да се покриещ , когато си най - нужен , не си ли навири носа прекалено много благоевградски манафе няколко слу4аини гола ще замажат положението пред изкуфелия дърт глупак ,но ще бъдещ разкрит скоро !Запазвал си правото да не играе в националния това е 4ест пръ4ко селска , не задължение ,ако дъртия "сър" пукне дали няма да легнещ до него ? Все пак националния отбор ти даде възможността да играещ в 4ужбина да не говорим за головете срещу Малта , Лихтенкво и Исландия ( към 40 от 70) като прибавим 27 гола за 3-0 защото в твоето поколение имаще само един игра4 Мартин Петров за останалите 3 гола 2 в контрола срещу Германия и последния наистина важен срещу Хърватска . П.С не бъдете фенове на тоя клоун той не го заслужава !

mariokralev
23.09.2010 20:34

Евала Берба,много ме радваш!България не те заслужава!Тези хейтъри ти завиждат,ако те трябваше да избират кариерата ти или националния щяха на се надупят на стадиона,да си заврат главата между краката,да си целунат задника и да напуснат не на 29 а на 19...продължавай напред! Ние сме с теб! *thumb_up*

kokicat
23.09.2010 20:31

айде пак започахте Бербатов жен, Бербатов незнам какво си еми само да ви кажа че вие сте най-големите жени и само завиждате *thumb_down* *sick*

skype_
23.09.2010 20:24

напълно подкрепям Бербатов.. не може всички критики той д аотнася *wink*

Georgiev1993
23.09.2010 20:23

Madoto_1 Берба е истински мъж , а не лигльо като тебе и като много други "българи".Щом се е отказал 1 път и е казал , че вече няма да се върне значи няма.това е мъжка дума ама ти никога няма да го разбереш щот надали си мъж *party*

Madoto_1
23.09.2010 20:10

Всички Аржентински журналисти* *thumb_up*

Madoto_1
23.09.2010 20:05

Бербатка била обидена на някой хора.. оооооо горката тя...възрастен човек да прави такива тъпи неща.Марадона като цяла Аржентина го намрази преди световното да не се отказа?Не!Човека отиде на световното и накара всички Аржентински репортери да замъчлат, ето това е истински мъж!Бербатов за мен винаги ще си остане едно лигаво момченце.Не е нормално голям футболист като него да не приема критиките от журналистите.До днес имах малко уважение към Бербатов, но от днес този човек за мен е най-големия боклук в Българския футбол!Псувайте ме колкото си искате, лека вечер ви желая.

torres12312
23.09.2010 19:59

замиг се оплаших че ще се върне тоя куция радостен сам от новината *beer*

ivix
23.09.2010 19:52

Само тъпанар може да пише такива неща.

darklight
23.09.2010 19:34

Няма ли кой да банне тоя тъпак fcb spain. То бива да си тъп, ама да желаеш смърт на дете, трябва да си ебати умрелия нещастник.

Pechenqgata
23.09.2010 19:24

Според мен fcb_spain не е нормално мислещ човек, по скоро някакво озверяло хлапае което си мисли че съществуването му означава нещо на тази планета... не детето му а ти тряабва да умреш ми са струва за да освободиш света от жалкото су съществуване! А за бербо какво да кажа същитете тези хора които искаха да се махне сега пък искат да се върне тва е просто смешна работа... *stop*

rusnacheto
23.09.2010 19:17

еми евала !!!!!! И аз да съм, и аз няма да играя са такива олигофрени дето освен да завиждат за друго не стават !!

goshetty
23.09.2010 19:16

fcb_spain точно бербатов никога не е вкарвал на силен отбор *lol* *lol* закопай се в земята бе миналата седмица на ливерпул 3 гола заби има общо 7 в 6 мача + тфа в националния е вкарал колкото никой друг 47 (или 49 поправете ме ) победи рекорда на христо бонев и са е номер едно няма друг няма стойчков нямааа бербатов е тфа той е човека fcb_spain ти се скрии деба и мишката

stihopletec
23.09.2010 19:06

fcb_spain ти не беше ли казъл някъде, че в този сайт няма да пишеш повече ???? Направи го, че не ми се четат малоумните ти коментари.

la4o71
23.09.2010 19:04

fcb_spain пак ли ти бе малчуган ! Стига си коментирал по темите за Бербатов , гледай си твойто ЖАЛКО отборче !

ivaniah
23.09.2010 19:00

fcb_spain много на голям се правиш да кълнеш, а ако ти се случи на теб а нещастнико. Бербатов много правилно не се враща и не му у трябва... не Матеус а нови школи и нови футболисти, а не такива като сегашните който кълчат кълки в Син Сити. Бербатов не ги слушай, играй си в Юнайтед и забрави за повечето нащастни завистници който живеят в България.

teritoo96
23.09.2010 18:58

Ти си много тъп,как ще пожелаеш смърта на детето му ве,то кво е виновно,на всичкото от горе не Бербо е искал да напусне национала,а такива като тебе които само го плюят вие го изгонихте!А сега всички мо завиждат,защото почна да вкарва голове *angry*

mitkodan4ev
23.09.2010 18:54

Вече нали не играе за България. Пак май пречи на някой хора. Който не го харесва просто не гледа Юнайтед и това е. Обаче за огромно съжаление на някой се е родил Българин и няма как да не е по всички спортни медии при положение, че Българин в такъв отбор "често срещано".

footskater_sam
23.09.2010 18:46

берба е единствения класен играч, с който разполагаме за момента. божинов би могъл да се развие, но определено има още доста корички да яде за да настигне бербатов. мое мнение *smile*

mitkodan4ev
23.09.2010 18:43

А Стоичков малко ли го плюхте. Не ми ги приказвай тия. А да не говорим като пое националния. По-слабо ли играха от сега. Беше във всяка уста - колко некадърен бил и т.н.Това ли заслужава един от най-големите в изторията на футбола.

veni75
23.09.2010 18:40

прав е човека като си играе в юнайтед зима сумати и пари а в националния някви малки премии прав си е човека щото като се контузи като играе за националния знайтели колко пари губи от юнайтед че е контузен *party*

MeToDueB
23.09.2010 18:38

същото, което и някой хейтърчета са коментирали, когато Бербатов играеше за националния, същото са коментирали и Петър Василев например в мача срещу Сърбия, когато Бербатов напусна поради контузия при резултат 0-1, а след това той беше виновен, че отбора загуби с 1-6, а той почти месец не игра и не беше на ниво заради контузията си .. Същото и Наско Сираков и екипа му са коментирали .. с познати на Бербатов и той е разбрал .. все той беше виновен .. нека видим кой е виновен в действителност. Със сигурност Бербатов не беше виновен на националния, а националния беше виновен на Бербатов, че си губеше времето, нервите, смазваше му се съмочувствието да играе в тоя пропаднал отбор .. а вижте сега какво прави без това напрежение, без тази тежест върху плещите му

MeToDueB
23.09.2010 18:35

еми добро решение .. няма смисъл. Все беше в на Лечков устата, че не е направил това и онова, еми ето сега правят повече .. Наско Сираков и Боби Михайлов може и в прав текст да не са говорили лошо за него в медийте, но това не значи, че не го правят зад гърба му .. Бербатов щом е казал, че напуска, значи напуска .. Тъжно за България, защото ако не друго .. съвсем различен е облика на България с него, съвсем различно е за противниковите отбори .. има респект към нас .. но нека Берба си мачка в Юнайтед. На истина ми е малко мъчно, защото националния е имал и добри дни и с негово участие е било още по-интересно, но и без това съм се прежалил да ги гледам тия слабаци .. нека Бербатов си следва кариерата, все пак скоро става на 30, а няма да играе до 50 .. може би този сезон ще му е много силен, дано и следващия, пък националния най-много 3-то място с късмет, но предполагам 4-ти ..

mitkodan4ev
23.09.2010 18:30

В труден момент когато в своята страна не бъдеш подкрепен се чувстваш чужд. Ние ли трябва да сме неговите съдници. Колко като него е имала България. Да той е звезда, но той е и човек. В друга малка страна биха го боготворили, но не и в България.

ivonqgolov
23.09.2010 18:22

Спрете да нареждате завистливи,лайняни мишки...писна ми във всички сайтове селяндурите да пишат компетентните си коментари...много взехте да разбирате от футбол...нищо че половината от вас и топка не са бутали през живота си....."късметлийски голове"...чамак я се успокой бе ограничение пропаднало...дано информацията да не е достоверна...и се надявам в най-скоро време Бербатов да се завърне...то се вижда,че без него не става нищо...човека си играе за Ман Юнайтед и си прави голове...е за такива като вас няма да ги прави с фланелката на националния отбор..."Просто Митко е обиден на някои хора"....(тези хора сте вие завистливите гашници...смешниците зад телевизорите дето знаят да хранят като не му върви играта..та нали това е футбола..има силни мачове има и слаби...ама кво ви обяснявам няма смисъл то срещу вас и стена да застане ще падне...по умния отстъпва винаги...)
*thumb_up*

Chamak
23.09.2010 18:04

Трява ли ни ? естествено че не с 3-та си късметийски гола срещу Ливърпул не означава нищо *smile* Са 3 гола в следващите 5 мача 1-2 да не се връща без това за нац отбор не играе *wink*

ANTWERPMIRACLES
23.09.2010 17:56

"Winner.bg" e уважавана медия и не е сериозно да публикува "новини" от : " близък до играча източник , пожелал анонимност , който твърди , че според запознати , разполагащи с информация от добре осведомени ..." ..... *thumb_down* А това , че не друг , а БТА започна да бълва подобни глупотевини , показва колко тежък е целия срив в качеството на поднасяната информация. ....... *angry* Колкото до отдавна известната истина , че Бербатов няма да се върне повече , нямаше смисъл това да ни се припомня от БТА . Знаем си го и без тях...

JorGy
23.09.2010 17:55

ако тогава се завърне, дори тия които го уважават и те ще го намразят!

apf
23.09.2010 17:51

Това да не е Сираков да се връща така в отбора при класиране ... *thumb_down*

spaiker_89
23.09.2010 17:50

еее да амааа ако се класираме за европейското малко се съмнявам да не се върне ( мое мнение )